Jump to content

fishhhh

Registrovani Član
  • Posts

    92
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Pol
    Musko

fishhhh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

14

Reputation

  1. fishhhh

    Jezero Zabar

    Evo upravo traje exyu cup na Jekica jezeru u Obudovcu pa ko god je tamo vjerovatno ce saznati nove teorije zavjere vezane za Pelagicevo i Zabare ???????????? . Ja sam gore vec napisao da nevjerujem nikome samo sebi i svojim ocima tako da se slazem sa ganic . Ovo je moj zadnji post na ovoj temi Zabari kao i Pelagicevo .
  2. fishhhh

    Jezero Zabar

    Jutro evo za pocetak jedne slicice meni najdraze posto sam prvi trazio aj sad da vidim jednu pomora ribe bez svadje i ljutnje a ja pripremam galeriju .
  3. fishhhh

    Jezero Zabar

    Bice slike ujtru jbg radim
  4. fishhhh

    Jezero Zabar

    Vidi ja do jezera imam 20 km i nevjerujem u to sto si napisao nemam nikakav interes samo nevjerujem , u sadnjih deset postova napisano je da im je uginulo preko 150 velikih riba ,znaci da su preko 10 kg sam izracunaj koliko je to kg ribe a mislim da svi znaju kada se krec baca u vodu i sa kojim razlogom ,ja kada sam pecao voda je bila skoro na maksimum za ovaj mjesec.Ja bih samo volio da neko pokaze sliku toliko uginule ribe .Da kaze evo ja Petrovic Petar tvrdim a ne ovako reko ovaj cuo ovaj prico mi neko ,
  5. fishhhh

    Jezero Zabar

    Pozicija 18 idealno ( 20,19,17, nisu pecala ) dva dana sam bio sam na cijelom jezeru vremenski uslovi katastrofa stim da su cugovi ispostovali uhvaceno dosta manjih komada pecao sam na dobijene takmicarske boile bez neke vece pripreme, hranjenja sam radio samo predvece i to boilama ccb sqwid sa kojima se takodje prvi put susrecem sbog obaveza nisam imao vremena a kada je dzabe i bogu je drago ????.Jbg da je skupo jeste al brate ko nece nemora.
  6. fishhhh

    Jezero Zabar

    Zanimljivo ja sam pecao 11.06.do 15.06. ali izgleda da nisam pecao na istoj vodi neznam zasto pojedinci imaju potrebu da lazu o stanju na pojedinim jezerima kako je krenulo sa pisanjem sva im je riba uginula vi ste sada napisali da im je uginulo vise od jedne tone ribe za par mjeseci mislim da ste smjesni .
  7. fishhhh

    Masina Za Boile

    Mislio sam ako je blizu Madjarske da je kupi u Madjarskoj posto imaju veliku stopu pdv.
  8. fishhhh

    Masina Za Boile

    Jbg 330e a ova masina sto je Krle stavio slike 300e tako da kad izguras pdv dodje jeftinije ja sam u vazi pravljenja masine kad bude gotova stavicu slike i cijene svih djelova i gdje sam iste kupio i koliko sam sta platio pa da se ljudi mogu zajebavat ko ima vremena .
  9. fishhhh

    Masina Za Boile

    http://boilieroller.rs/webshop a ako si blizu madjarske odes kupis i uzmes pdv
  10. Ma znam ja da oni plutaju kao i vecina hrane za ribice samo me zanimalo dali je neko pokusavao da samelje i da ubaci u mix naprimer u procentu od 10%
  11. fishhhh

    Jezero Zabar

    Koja je firma jbg da probam
  12. fishhhh

    Jezero Zabar

    Ja zivim dvadeset kilometara od jezera tu sam odrastao u okolini a neznam za tu fabriku pa bih te molio da mi kazes ,da ustedim neke pare jbg kriza nikad se nezna da probamo valjal to cemu ?
  13. fishhhh

    Jezero Zabar

    To sto nama ukiseljen kukuruz ima neugodan miris saranima uopste nesmeta cak mnogi tvde da tako imaju bolje rezultate pa i sam to mogu reci .
  14. SASTOJCI: pšenično brašno, mlevena riba, pšenične klice, pšenični gluten, spirulina, pivski kvasac, spanać, kopriva, alfalfa, biljno ulje. Sadrži kolorante dozvoljene u EU. ANALITIČKI SASTAV: sirovi proteini min. 33,7%, sirove masti min. 7,3%, sirovi pepeo max. 6,9%, vlaga max. 6,5%, sirova vlakna max. 4,2%. DODACI po kg: vitamin A 14.400 IJ, vitamin D3 1.800 IJ, vitamin E 190mg, vitamin B1 18mg, vitamin B2 18mg, vitamin C 195mg. Otprilike sve malo kvalitetnije imaju isti ili slican sastav .
  15. Prijatelj mi je dobio vrecu hrane sa koi sarane od 5 kg proizvodjac je neka firma iz Srbije u nazivu iste ima nesto FARM posto je vreca oguljena nevidi se nista ni ko proizvodi ni sastav ako je neko koristio bio bih mu zahvalan da nesto napise nesto o istoj ?
×
×
  • Create New...