Jump to content

igorzr

Novajlija
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Pol
    Musko
  • Lokacija
    Beograd-Zrenjanin
  • carpteam
    bagljas1979

igorzr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Da se pristupilo malo ozbiljnije sudjenju ekipa iz boxa broj 18 koja je zauzela 2 mesto bila bi uskracena za polovinu ulova jer im je riba ulazila u box broj 17 bez ikakve najave da bar momci izvuku stapove i kidala im sisteme. Oni su o tom nemilom desavanju obavestili sudiju i organizatora. Na kraju su uzeli pehar i bez pozdrava otisli kuci a kamoli jos da su na rucak ostali. Što se tiče druženja u proseku je svaka ekipa imala po tri člana tako da medjusobno se i moglo posećivati. Naravno da ima mnogo faktora koja nas privlače da se pojavimo na druženju- takmičenju priroda, riba na stapu, takmicarski duh i tako dalje ali smo nesvesno upali u klopku takmicenja i da posto poto nebirajuci sredstva tezimo plasmanu. Jeydee kotizacija zavisi od organizatora. Na ovom druzenju ja bila 60€, traje oko 50 sati, peca se uvek na 4 stapa i broj clanova je do četiri osobe.
  2. Vlado ja koliko sam shvatio jedno je druženje koje organizuje exyucarp gde je primarni cilj druženje i upoznavanje osoba sa foruma, kotizacije su veoma skromne a ekipe bez puno takmičarskih ambicija. Što se mene lično tiče ja sam obe noći prespavao i došao sam da se odmorim. Druženje koje ti najavljujes ima malo drugačiji karakter i organizuje sa prvenstveno zbog materijalne koristi udruženja sportskih ribolovaca Banat, pehari su malo kvalitetniji a većina ekipa se prijavi zbog takmičenja. Moje mišljenje je da na druženjima ma ko god organizovao netreba da budu nagrade pa čak ni pehari jer je to povod za takmicenje i borbu. Neka druženje budu druženje a ne takmičenje
  3. Poštovani prijatelji ribolovci što se tiče druženja na Čepelu sve pohvale organizatoru a i vreme nas je posluzilo. Nezadovoljstva koje je nastalo medju pojedinim ekipama treba tražiti medju furumasima koji nisu podržali ovaj dogadjaj. Kako ja vidim organizator je potražio pomoć pojedinih ekipa da bi popunio jezero na žalost onih koji su došli prvenstveno zbog druženja poslednjih pet prijavljenih ekipa su iz takmičarskog sveta i redovno pecaju na Čepelu sto i sama lista govori.
×
×
  • Create New...