Jump to content

Daka88

Novajlija
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Pol
    Musko
  • Lokacija
    Backa
  • carpteam
    X

Recent Profile Visitors

435 profile views

Daka88's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Posvećen Rare
  • Reacting Well Rare
  • Prvi Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Prva nedelja završena Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Ima li negde kod nas da se kupe Sonik Xtractor 10ft 3.25lb. Ja sam našao samo sa plutanom drškom, ali nisam neki ljubitelj plute na saranskim stapovima.
  2. Jel koristi neko Fox Explorer Full Shrink 8-10ft 3.25lb. 130e je komad, dal ga vredi uzimati. Meni treba za pecanje amura na velikom backom kanalu.
  3. Treba mi struna za pecanje amura na popup gumeni kukuruz , bilo bi poželjno da je sa skinom, zbog mršenja, divlja voda je u pitanju sa puno trave. Ako neko ima neki predlog. Ja sam našao nekoliko al nisam siguran koja bi mi najviše odgovarala. Kryston Mantis Dark 15lb Kryston Super Mantis Green 15lb za ovu 2 nisam siguran da je sa skinom Katran Cobra 15lb
  4. ima li negde da se kupi e12 za neke normalne pare ili ako je neko voljan da mi napravi 100ml dip-a za gumeni kukuruz.
  5. Gde kupujete to mekano olovo sto stavljate iza udice... koja je marka i kako se zove. Jos jedno pitanje pa da ne davim više . Jel pecao neko ciljno amura na dtd ili velikom bačkom kanalu sa spinner rig-om i gumenim kukuruzom, da li je previše odignut mamac sa tom motažom za amura?
  6. Pecam na divljoj vodi i pomalo na komercijali..... Mislim da 99% ribolovaca sa divljih voda ne bi pustilo takvu ribu ni u lovostaju. Ako je riba u meri, nije u lovostaju ili oko tog perioda i uhvaćena je regularno....jbg do čoveka je.... najbolje bi bilo da je ta riba završila na nekoj većoj komercijali pa da obraduje još nekoga. Znam neke ljude sto su ranije prodavali Melegu kad uhvate neke krupnije primerke i menjali za hranu. Mislim da na divljim vodama je najveći problem sto ima puno kradje i nepoštovanja lovostaja, prekomernog izlovljavanja....itd....iz tog ugla kad gledaš zašto bi ribolovci sa divljih voda vracali ribu nazad...da je neko drugi pokupi mrežom? U mom kraju svake godine skupljaju ribolovci pare i kupuju sami mlađ amura i ubacuju u kanal, i posle mrežaroši idu i nude okolnim kafanama amure po 1-2 kg.... tako da dok se ti problemi kradje ribe ne reše i zakom.... mislim da nema smisla raspravljati da li je uredu sto riba nije vraćena (ako je uhvaćena u reguli).
  7. Neznam dal je tema aktivna. Gledam neke hangere pa neznam da li da kupim pošto nikad nisam pecao na njih. zanima me da li je 12cm prekratak lancic za hangere. Gledam neke prologic-ove....
  8. enter fising shop kod nas. oni drže trabucco
  9. Jel vredi uzimati ove signalizatore 3+1 je oko 13 000 din
  10. Evo da se pohvalim da sam kupio najlon ???? Fox Adaptive Camouflage Soft Steel 0.35 1000m. Uzeo ga u Carpologiji pošto su počeli da drže i fox. Najlon je uvežen ove godine, svež je. Rade ga braća kinezi ???? Šta znam..... ide u konzervi, pakovanje top ????. Boja od svetlo braon pa do skoro crne. Probao sam ga kidati na običnom čvoru...drži dobro.... da bi pukao treba dobro da se cimne, kad samo vučem nemogu ga pokidati. Izbaždaren je na svakih 250m, mada meni nije bilo od koristi pošto stavljam na 3 masinice.
  11. Gde može Nash da se kupi, ima na jednom sajtu kod nas al sve rasprodato.
  12. Pozdrav kolege ribolovci. U potrazi sam za najlonom 0.33-0.35 1000m do 2500 din.Pecao bih uglavnom na kanalu amure i ponekad sarana na manjim komercijalama. Pošto zadnjih godina slabo pratim sta je novo po radnjama a nisam u situaciji da mogu da probam svaki najlon, moram ga narućiti poštom pa ne bi hteo da kupim najlon koji stoji 3-4 god negde i posle da mi puca kao paučina. Tako da mi je svaka pomoć i sugestija dobrodošla. Evo nekih koje sam ja našao da mi se svidjaju: Fox Adaptive Camouflage Soft Steel 0.35/1000m 2420 din DAM Damyl Tectan Superior Carp Green 0.35/1000m 2300 din Katran Synapse Wild Carp 0.32/1000m 2090 din KKarp Xtreme Camo 0.35/1000m 2490 din Gardner Pro Carp 0.35/920m 1530 din Prologic Density Carp Mono green 0.35/1000m 2700 din Trabucco T-Force Pro Carp 0.35/1000m 2400 din Nekako bi najradje uzeo Fox, Dam ili Prologic al neznam koji je najsvežiji..
  13. Da li je malo 6 kapi black pepper oil_a na 1kg mesnog mixa.
  14. Ja kupio danas u NS Solar S&O, na bocici nema koliko je dozirsnje???..... Koliko stavljate ml na 1kg mix-a ili koliko ml na koliko jaja stavljate. Pozdrav
  15. Jel moze Ccmore Minamino da se koristi u mesni mix sa aromom monster crab ili squid&octopus. Ili nije preporucljivo...
×
×
  • Create New...