Jump to content

UrosBaricaCarp

Novajlija
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

UrosBaricaCarp last won the day on October 4 2018

UrosBaricaCarp had the most liked content!

Profile Information

  • Pol
    Musko
  • Lokacija
    Inđija
  • carpteam
    Barica Inđija

UrosBaricaCarp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

16

Reputation

  1. Tom logikom bi trebalo 70 ekipa zameniti... Manje pametujte i podržite momke koji pecaju, mislim da je to pametnije oni su najbolji u Srbiji, verujte u njih.
  2. I bolje da se što manje zna, samo peglajte još malo i počinje show Go go!
  3. U petak počinje balkansko prvenstvo u šaranskom ribolovu. Iz Srbije nastupaju dve ekipe, Barica Inđija i VIP Beograd, ako nekog zanima
  4. Neka neko naruci hitnu pomoc, strefice me infrakt
  5. Naravno da jesmo i koliko sam upoznat, trebalo bi u narednim danima da se održi sastana Zajednice šaranskih klubova, na kojoj ću prvi ja reći sve što sam ovde napisao, iako sam već to i rekao usmeno u telefonskom razgovoru predsedniku foruma.
  6. Evo da dam i ja neko naše viđenje ovog kola. Daleko od toga da je država kriva za sve što se dešavalo na ovom prvom kolu, jer jednostavno postoji organizator čiji je posao bio da predvidi sve ove stvari koje su se dešavale a nisu trebale da se dešavaju. Smatram da je nedopustivo da nam kajakaši, psi pa čak i kupači paradiraju kroz boksove dok se peca državno prvenstvo i to je moglo vrlo lako da se predupredi a ne da urlamo tamo sa obe strane kao neki divljaci i da se svadjamo sa tim ljudima, jer nije ni u njima problem. Većina njih se i okrenula i otišla kad im je rečeno da je takmičenje u toku i da im je to neko rekao kad su krenuli verovatno ne bi ni ulazili u zonu pecanja. Mi smo prvi put učestvovali na ovom takmičenju i mogu slobodno reći da smo razočarani, ne zbog toga što nismo imali ribu, već samom organizacijom, jer smo smatrali da idemo na najozbiljnije takmičenje u zemlji, a ispalo je da je organizovano poprilično amaterski. Takođe ne mogu da razumem da organizator nije bio o stanju makar po jedan montažni VC da postavi na pistu sa obe strane, nego smo morali da bauljamo po šumama kao tarzani. Pravilnik takmičenja takođe katastrofa, svaki sudija ga tumači drugačije, i niko ne zna da objasni neke stvari koje tamo pišu, a s druge strane ako već tako piše onda mora tako i da se primenjuje. Na kraju, očekivao sam bar da će nam se neko ispred saveza obratiti i barem izvinuti ili bar nešto reći, međutim većina njih je odmah nakon zvižduka za kraj takmičenja uhvatilo gas. Sve u svemu sprdačina jedna, koja nas takmičare izuzetno mnogo košta.
×
×
  • Create New...