Jump to content

Marko.D

Novajlija
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Marko.D

  1. Marko.D

    Mika Alas

    Bio krajem novembra, a nisam sigurno 5god. Kad sam video Kuleta ko da me sunce ogrejalo, ljudina. Poribio jezero, sredili dotok vode, vise se ne napaja iz Sebesa. Popricali, odmorio dusu, ko u svojoj kuci, napecao se ko u avgustu. Sva cast.
  2. Deluju pristojno. Isto pitanje za verziju 3-5 oz?
  3. Koristim Katran synapse neon sa Katran GalaxyTaper Mono godinama i ne planiram da menjam. Svaka preporuka.
  4. Isto sam ih uzeo cim su se pojavili kao drugi set, naime hteo sam nove rx+, ali me je odbio roler rx-a. Ok su do, za sada nikakvih problema. Prosli sve uslove. Sve radi kako treba. Nikada ih ne bih menjao sa svoje NTXR za koje sam sentimentalno vezan.
  5. Kolega Maska, misljenja sam da treba pojacati ready mix. Pecace i ovako, ali ako stane neko pored tebe sa pojacanom verzijom iste, na njegovih deset riba ti ces imati tri. E sad sve zavisi sta ti je cilj, kakva su ti ocekivanja. Kolega Nadlacki to kako tebi neka aroma mirise, ne mirise isto i saranu. Pisano je vec o tome.Ne dozivljava je isto kao i ti. U mojim testiranjima, vise mi je bitno, vise paznje posvecujem na nosioce arome, kako se sire kroz vodeni stub, a ne na to kako meni neka aroma mirise, to je stvar licnog zadovoljstva u to ne ulazim. Pricamo o aromama koje su samo mali deo slagalice. Primer. Kupio si aromu, napravio boilu, ne mozes posteno ni da je testiras, zargonski receno nabodes kombinaciju, potrosis xy aromu i sta tada? Nadji dobavljaca koji ima stabilnu ponudu, napravi boilu koja tebi peca, znas koji je nosac i uzivaj, Sve te arome koje se ne proizvode sam podelio, poklonio. Necu da se zamaram, trosim vreme na netu i cekam kada ce nesto izleteti. Ako si kolekcionar to je vec nesto drugo, razumem.
  6. Marko.D

    3 D

    Da li neko zna sta je bio 3D likvid, da li postoji zamena?
×
×
  • Create New...