Jump to content

Spin Marathon, Extremni Kup 09.-10.12.2017


miki

Recommended Posts

U organizaciji Carpologije i jezera Žabar, koje se nalazi u Bosni i Hercegovini nedaleko od Brčkog, 9. i 10. decembra 2017.g. održaće se međunarodni Spin Marathon, Extremni Kup po prvi put viđen na našim prostorima.Carp Lake Žabar je prestižni šaranski komercijalni revir u regionu. Vreme je da pokaže i svoj dugo skrivani potencijal, količinu kapitalnih primeraka predatora. Neke od skorašnjih ulova, koji nas čekaju, možete videti kroz video najavu kupa.Kotizacija je 50eur po ekipi i direktna je donacija u humanitarne svrhe - za kupovinu slušnog aparata desetogodišnjem Mišu Periću, mališanu sa teško oštećenim sluhom i govorom. 

       Instrukcije za uplatu kotizacije i za prijavu učešća na kupu, kao i ostale dodatne informacije možete dobiti pozivom na       info telefone:Srbija: +381 653621644 - Bogdan Ćirović,Bosna i Hercegovina: +387 65898846 - Miroslav   Jović. Propozicije: 

Učestvovaće ukupno 16 timova, a svaki tim se sastoji od 2 člana. Pravo učešća imaju     takmičari  koji će pecati isključivo na Okuma ili Savage Gear (štap ili mašinicu). Ribolov je dozvoljen isključivo varaličarskim tehnikama na veštačke mamce.Prihvat ribe isključivo meredovom, a svaka riba će se nakon merenja neoštećena vratiti u vodu. Poneti sak/čuvarku od mekane mrežice ! Boduju se som, smuđ i štuka, primerci teži od 1kg, upecani isključivo za usta. Princip bodovanja se vrši na sledeći način - Težina x Koeficijent (Smuđ x3. Štuka x2, Som x1).Pecaće se putem sistema rotacije ekipa, na 16 pozicija. Rotacije će se vršiti na 25min (pištaljka sudije) + 5min vreme za promenu. Svaka ekipa će obići 8 pozicija prvog dana i 8 pozicija drugog dana.Svako neprimereno ponašanje ka kolegi, ribi ili reviru kažnjavaće se direktnom diskvalifikacijom (crvenim kartonom) !Ostala obaveštenja:Bungalovi (prenoćište na jezeru) obezbeđeni za takmičare od strane domaćina (poneti plinsku grejalicu). Večera prvog dana, kao i završni ručak drugog dana su obezbeđeni takođe od strane domaćina. Bogate robne nagrade za prvo, drugo i treće mesto obezbeđene su od strane generalnih sponzora: Carpologije, Okume i Savage Geara.Satnica: Prvi dan: Skup timova na jezeru u 10h, izvlačenje startnih pozicija 10.30h. U 11h je početak ribolova. Večera je zakazana za 18h. Drugi dan: Takmičenje se nastavlja u 6h, u 12h je proglašenje pobednika i svečani ručak.Celokupni događaj biće medijski ispraćen od strane RT "Vojvodina" - emisija "Čari ribolova", ribolovačkog foruma "varaličar.com", kao i lokalnih televizijskih stanica.Više detalja o samom jezeru možete pogledati na web stranici domaćina- http://jezerozabar.

 
 
 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...