Jump to content

Century FoCal System


Recommended Posts

Što se tiče garancije za century (2003.) kupio njihove štapove model NG mogu reći kako je onda bilo.. Kad se kupe novi century dobiješ cetifikat tj. papir koji trebaš ispunit ,na svakom štapu piše broj pod kojim je napravljen i s tim podacima trebaš poslati za Englesku tada si registiriran kao vlasnik štapa poslije ,ako se nešto dogodi pozoveš se na tu garanciju..
Link to comment
Share on other sites

Da se samo kratko nadovezem na pricu za Century...

Ja sam pricao telefonom sa Burs Eshbi, u englesku jedan poznatan i priznan majstor koj pravi stapovi od paznatih blankova kao naprimer Cewntury i Harrison. Ja sam coveka pitao, posto smatram da ima veliko izkustvo. Znaci pitao sam koj blak bi preporucio. Naravno da fosirao svoj blonkove. Ali ako treba da se odluci izmedju Century ili Harrison onda u svakom slucaju Harrison. Iz dva razloga.

Prvi razlog kako on meni rekao je, zato sto su Harrison blankovi jako laksi i boloji tarirani nego Century. To mogu i sam da potrvrdim.

A drugi razlog je sto je servis kod Harrison jako bolji i pogotovo brzi. Kaze da sta god posaljes na popravku kod Century ne moj da racunas da ce se vrati pre osam nedelje. :doh:

 

Moj neki subjektivan zakljucak je da Harrison za mene zaista za nijansu bolji. Medjutim Century ne da nije los. ali ako bi ga uzeo onda samo iz ruke nekog majstora koj zastavio stap. Nikako direkno od Century.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Ae... Kolko pročital, polabavili ste me :) A ako sad idemo ovako, ako može ko pomoči.

 

Century FS ako mu po rubu metnemo Harrison Torrix ili Chimeru. Ko može da što kaže? Recimo da je Chimera malo kruča u sredini, a kod Torrixa jači vrh. Što bi ovdje odabrali i zašto?

Link to comment
Share on other sites

Sve zavisi shta volish od shtapa ja bi chimeru mada je previshe parabolicna al volim mekshe shtapove.Torix je malo kruci al je zato slabiji bacac od chimere. chimeru bi definitivno odabro kao shtap broj jedan.Najbolji bacacki je trebuchet.Sve zavisi i koliko mozesh iskoristiti mogucnosti shtapa i koji ti kako lezi u ruci.Svako ce da kaze svoje mishlenje medjutim ti treba licno da ih uporedish i da vidish koji ti lezi.Moze da se iznenadish ako nisi neki veliki bacac pa da ti lezi vishe balista nego torix
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...