Jump to content

CarpBeauty

Registrovani Član
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

CarpBeauty's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Mnogo toga može da se nauči, i da se opremljen nekim znanjem, pogledom i taktikom ode na vodu. Da se potestira, da se barem lakše zna kako, kada i zašto tako. Svaka čast Željko i hvala. A šta čekaš sa knjigom, bogami ne znam :dance:
  2. Ae... Kolko pročital, polabavili ste me A ako sad idemo ovako, ako može ko pomoči. Century FS ako mu po rubu metnemo Harrison Torrix ili Chimeru. Ko može da što kaže? Recimo da je Chimera malo kruča u sredini, a kod Torrixa jači vrh. Što bi ovdje odabrali i zašto?
  3. samo budala bi kupovala najlon iz kine i namotavala ga i pakirala u svojoj zemlji... Zašto? Odgovor je jednostavan... jer ti kinez u cijenu uradi sve to E pa kako očeš da kupiš dobar najlon i da znaš da češ ga kupovat još 2-4 sezone istog, moraš znat di u Kini se rade najloni. Među proizvođačima opreme dobro se zna u kojim provincijama u Kini se rade koje stvari i di se kupuje najbolje... Tako se dobro zna u kojoj provinciji se rade najloni i špage, di se rade virbele (one made in japan. ), di se rade štapovi, di se radi drobni pribor, di se radi sve i što... A baš udice,... rade 3 tvrtke... a prodaje ih 100.000 ... A jedna tvrtka radi i kovane na ruke... da dobro ste čuli... Rade kovane udice za tunu ipd...ali tu je i cijena poprilično zlatna. Barem za neke tvrtke, koje imadu jako jako dobre najlone ... kupuju se na Tajlandu i JAR-u. Baš jedan prejeben svetski najlon, žute boje izvire iz JAR-a... Sam radim neke druge posle sa kinezima i dobro znam kakva im je politika. Je da su jeftini i da rade za male pare... ali ako si spreman malo više naplatit, napravit če ti bogovska čuda... stvarno znadu radit i kvalitetu za netoliko više para... I oni se cijene... Nije Kinez kriv, kad mora nekaj uradit po smešnoj cijeni...
  4. CarpBeauty

    Bird mixevi

    MIx Debeli Bip 20% vlažna hrana za kanarince (premium gold) 10% suhe hrane za kanarince (premium) 10% salmon riblje brašno 15% sojina brašno odmaščeno (6% masti) 15% instant krupica 6% calcium caseinate 5% rennet casein 5% sirutka 5% mljeveni mix sjemena 5% rogač mljeveni 4% kurkuma, spirulina, liver __________________________ sol, pivski kvasac, betain 5ml aroma kombinacija 20ml minamino 10ml salmon oil, 10ml laneno ulje 2ml talin Ovdje ima sve kaj treba da dobro jede i da dojde po još
  5. Bok Ime mi je Robert, dolazim iz Slovenije i imam 25 godina. Ribolovac več od malih nogu, a šaranaš tek par godina. Moram da kažem jako fascinantan, prijazan i pun informacija forum. Sviđa mi se "odraslo" djelovanje foruma i stvarno odlični iz izcrpljivi članci. Uživaš u čitanju. Svaka vam čast dečkima koji sve to pišu i da bude još ovakav red i dalje. Dobro druženje i valjda, da se upoznamo i van monitora :clap: Lp, Robert.
×
×
  • Create New...