Kekes93 Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 (edited) Pozdrav.Zanima me jeli neko koristio novu seriju Prologic Fast Water RS 12 ft. 3.5 lb i kakvi su? Edited July 29, 2019 by Kekes93 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Nadlacki Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 Jesi zagledao te stapove sto se tice estetike?Ja ih nisam koristio,ali ono sto sam usput mogao da primetim (bar na tim komadima sto sam ja video),da je estetika malo zakazala.Ne znam da li je to slucaj na dosta stapova te serije ili sam samo naleteo na one losije odradjene u tom estetskom smislu.Pitam te jer sam video druge jeftinije stapove,pa i Prologic-ove gde su lepse odradjeni ti zavrsni detalji,pa je po meni za tu cenu mogla i na to da obrati paznja...Opet,da se ogradim,mozda sam samo naleteo na losu estetiku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kekes93 Posted August 3, 2019 Author Share Posted August 3, 2019 Ja ih nisam drzao u ruci jedino sto sam video jeste sa snimaka na youtubu.Izgledaju mi ok od onoga sto sam video ,ali me vise zanima akcija stapova i kakvi su na ribi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts