Jump to content

G-FORCE


baka_bandit

Recommended Posts

  • 2 months later...

ne mozemo na osnovu jedne sezone pecane na neki novi artikal prichamo da li je neshto dobro ili loshe...

ja garantujem da NUTRA nema ni jedan losh proizvod.

kada budete isprobali sve moguce i nemoguce varijante sa ovim mixom, onda donosite zakljuchke da neshto ne valja!

pozz svima

Link to comment
Share on other sites

Mi smo ga probali doduse samo jednom prilicno jak zacinski mix kad se izrola zelenkaste boje ima svojstvo koliko sam primetio da eliminise i ubije aromu koja se koristi treba to imati u vidu,moze se seci sa 50/50 nece skoditi u svakom slucaju treba probati i eksperimentisati za sve treba vremana ali sto rece Skarabej Nutra nepravi nista lose i za mene su sto se tice mixsa van konkurencije kad se pogleda njihova paleta.

Evo malo opisa o ovom miksu

 

Visoko svarljivi G-force recept ne sadrži mlečne proteine i na brzinu mleven riblji obrok u sebi , što ga čini radikalno drugačijim od svega ostalog što se nalazi u ponudi , a apsolutno je idealan za upotrebu čak na vodama koje su pod najvećim pritiscima. On oslobađa svoj odlično izbalansirani hraljivi profil i apsolutno je snabdeven sa celim kompletom ugrađenih atraktora uključujući spirolinu , jestivim školjkama za ljudsku upotrebu , algama i morskim korovom , začinima i morskim ekstraktima i prirodnim pojačivačima , koji svi garantuju da je prikladan i za dugoročne i za kratkoročne aplikacije u svakog dobu godine.

 

Pazljivoga ga pomirisite, mi očekujemo da će vas G-Focrce pogoditi kao veoma poznat, ali ipak teško utvrditi tačno koji miris!

 

Za postizanje najboljih rezultata koristiti ga u kombinaciji sa preporučenom količinom G-Force liquid-a (G-Force tečnost).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...