Jump to content
Exyucarp community

Anaconda saranske udice


Otto
 Share

Recommended Posts

Pozdrav momci,

 

Posto sam moderator na jednom Nemackom forumu gde imamo par sponzora a medju njima je i Anaconda,ove godine su dobili svi moderatori prezent od firme Anaconde :mrgreen: Pored torbica,podveza i ostalih sitnarija sam dobio par sorti udica!

Iako volim mnogo da experimetiram sa rigovima i razlicitim sortama saranskih udica iz Anacondinog programa jos nisam koristio udice!Udice po izgledu i ostrini mi ulivaju samouverenost ali ipak ima malo skeptike :think: Zato sam hteo da vas pitam dali ima neko iskustva sa ovim udicama u vezi sa ispravljanjem,lomljenje,tupljenjem,vezanjem,prezentiranjem,itd...

 

Samo bi vas zamolio nemojte odma pocinjati Ja sam video ili cuo od druga kako je dobra ili nevalja itd...Nego pisite o svom iskustvu sa ovim udicama!

http://s1.postimage.org/RYV60.jpg

Link to comment
Share on other sites

Da nisu nove na trzistu mi je bilo poznato.Ovu sliku koju sam postavio sam sliko na brzinu sa blicom i zato tako izgledaju bljestave,inace nista nisu mnogo svetlije nego Hayabusa,PB,Owner itd...Inace matirane udice vise igraju ulogu u plitkoj ili bistroj vodi.Na akraju krajeva (Poklonu se u zube negleda ) :mrgreen:
Link to comment
Share on other sites

Svojevremeno (pre nekih 5-6 godina) sam koristio Anakonda udice. Tada ih je bilo kod Ilije.

Tada nisam imao ovo znanje, tj nije me bolela glava od razmisljanja sa kojom udicom cu da pecam (bte voleo bih da se vrati to vreme).

Sa Anacondom sam pecao na rekama, Tamis uglavnom i udica je odlicna. Ne znam koji je model bio. Znam da je bila debela i izuzetno jaka sto mi je omogucavalo da pecam u panjevima.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...