Jump to content

Predvez + Fluocarbon


Recommended Posts

Zanima me Vase misljenje za predvez koji u sebi ima kroz sredinu, fluocarbon. E sad da li je rec o slicnoj stvari kao leadcore, odnosno, da li se skida skin za udicu, jer ne vidim drugaciju funkciju te niti fluocarbona.

Ajmo da cujemo Vase misljenje

 

My link

 

evo jednog takvog predveza SPRO EFFECT

Link to comment
Share on other sites

Rig marole ima to odavno kao i osprey samo shto kod ospreya je obrnuto fluorocarbon je spolja a pletenica unutra.Svi ovi predvezi su za stiff rig montazu odnosno krutu montazu jer je fluorocarbon krut.\Imeno prvi deo predveza 1-2 sm je samo fluorocarbon dok je ostali deo pletenica odnosno neoguljeni predvez(odnosno fluorocarbon ostaje).To je itekako stiff i nemoze drugacije da bude.Shto se tice ospreya ako se oguli spoljashni fluorocarbon onda je combi rig montaza.

Combi je montaza dva elementa u jedno krut deo poput amnezije u fluorocarbona i mekan deo koji je pletenica.Skoro svi predvezi koje imaju dva sloja mogu biti stiff ako se uopshte neoguli il combi ako se gornji deo izvadi.U svakom slucaju nemaju dopirne veze sa leadcoreomom.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...
skin preko fluorocarbona se svlaci,udica se vezuje fluorokarbonon(klasicnim knotlessknot),nakraju omca za vrtilicu.i to je to.skin naravno sluzi za zastitu fluorokoarbona od krzanja i tako to.pozz
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...