Jump to content

vlaxy

Registrovani Član
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

vlaxy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Prologic VTSW - koristim ga 4 god bey ikakvih problema, svi vremenski uslovi a i baterija mu traje dosta dugo. Topla preporuka za Prologic
  2. Iz iskustva koji su imali drugi, dosta negativnih misljenja sa cuo o ovim masinama. Sto se da videti i iz predhodnih komentara.
  3. Ali sto je najgore, sve se zna ko je i sta je i na kraju bice nikom nista, nepoznati pocinilac!!!!
  4. OK tako sam i mislio ali ovde ima dosta iskusnijih koji mogu itekako da pomognu. Hvala na odgovoru!
  5. Zanima me Vase misljenje za predvez koji u sebi ima kroz sredinu, fluocarbon. E sad da li je rec o slicnoj stvari kao leadcore, odnosno, da li se skida skin za udicu, jer ne vidim drugaciju funkciju te niti fluocarbona. Ajmo da cujemo Vase misljenje My link evo jednog takvog predveza SPRO EFFECT
  6. Ovo je strasno, jos samo da vidimo kakave ce dalje posledice biti kao sto obecava ministarstvo, pa da bude jos strasnije!
  7. vlaxy

    Zavojsko jezero

    Uvek, imam neke prijatelje koji su non-stop gore, pa cu vas obavestiti kad riba pocne tamo da grize.
  8. Prelepe slike i jezero - mislim sve sem ove zadnje nazalost.
  9. vlaxy

    GRLISKO JEZERO

    E sad cuo sam od ovdasnjih ribolovaca da su dobra mesta zauzeta od otapanja leda do formiranja novog. Da li je istinita informacija?
  10. vlaxy

    Sjenicko jezero

    Pecao sam prosle godine na mestu gde se spajaju Vapa i Uvac gde pocinje Sjenicko-Uvacko jezero. Jedino sto sam pogresio ali i nisam mogao drugacije, vremenski period i otisao krajem avgusta meseca. Voda opada u tom periodu u proseku za oko 50-70cm dnevno, kupaca koliko hoces, a tu su i skuteri na vodi, skijasi sa gliserima, tako da nikako ne preporucujem taj period. Nikakav poseban rezim za pecanje ne postoji, znaci dozvoljen je nocni ribolov bez ikakave najave. Inace su ribocuvari stalno na vodi. Jedino sto traze da se plati dnevno po satoru 100din jer je Uvacko jezero sepcijalni rezervat prirode. Inace da dobrih mesta za pecanje fakticki i nema. Sve je strmo i kamenito. Inace sto so se tice riba, prebogato je ribom i dobro bi bilo da tako i ostane. Pocetkom sezone, love i po 30kom za noc u proseku od 3-5kg i to na obican kukuruz. Ja sam lovio na boile nutrine i imao sam za pet dana 5 riba u proseku 3kg, sa tim uslovima kojima sam gore opisao. Takodje planiram da se lociram pocetkom juna, ali cu se pre toga cuti sa mestanima iz Sjenice, jer zima tamo moze bas da se produzi, a i sto tako moze odma da dodje leto. Sve u svemu vredi posetiti ovu vodu.
  11. A da li je neko koristio SPRO-ov to Strategy Lead Core?
  12. Da se malo nadovezem na temu. CarpSounder indikatori, na sajmu lova i ribolova, stoje u akvarijumu od prilike 4,5 dana neprekidno (model super i super EX) nakon toga, svaki koji je stojao u akvarijumu je vracen jer je posle izvesnog vremena jednostavno samo prestao sa radom, popravke nije bilo. Prvi modeli BASCI stajali na kisi, normalno za veme pecanja nista extremno, od 3 indikatora jedan radi u fulu, jedan samo svetli a ovaj treci ni traga ni glasa, popravke nema. Znaci 100% vodootporni indikator po meni ne postoji, pa ko god da je i iz koje god firme da bude, a placa se extremno, a vredi kao i oni iz srednje klase, bez par bitnih dodataka i puno puta nepotrenbnih. Znaci da ne bude zablude, ne zelim niti da diskriminisem niti da favorizujem ni jedan model niti proizvodjaca, ali mislim da u vecini slucajeva, placamo ime.
  13. vlaxy

    GRLISKO JEZERO

    Bambi kakav je prilaz do jezera, koliko je moguce doci kolima?
  14. vlaxy

    Tragicna Vest

    Neka mu je vecna slava
×
×
  • Create New...