bosanac-ruma Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 SVAKA CAST MICI NA IZVESTAJIMA PRIMER I DRUGIMA KAKO SE RADI POZDRAV I SRECAN USKRS SVIM EX CARPERIMA :drinks: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mica basijana Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 Zavrseno I KOLO II GRUPE CAR PLIGE BASIANA. Evo konacne liste i plasmana: 1. CT RED DEVIL - PAZOVA 27 riba tezine 137,86 kg 2. CT EXTREME SIMANOVCI 23 ribe tezine 126,55 kg 3. CT DOBRODOL-DOBRODOL 21 riba tezine 89,7 kg 4. CT WILD MANGULICE-PODUNAVLJE 16 riba tezine 86,63 kg 5. CT BIG CARP RUMA 17 riba tezine 84,85 kg 6. CT BDELITE - KRNJACA 10 riba tezine 59,18 kg 7. CT ESKOM - RUMA 10 riba tezine 57,85 kg 8. CT STRSLJEN IRIG 9 riba tezine 39,56 kg 9. CT MIJALCIC RUMA 6 riba tezine 30.05 kg 10. CT NE VOLIM JA TO - KRNJESEVCI 6 riba tezine 27,37 kg Svima srecni praznici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ct kumovi belegis(bane) Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 Cestitamo pobednicima i organizatorima na uspesno zavrsenom prvom kolu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ceva Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 cestitke svim ucesnicima na fer i korektnoj borbi za plasman, gazda mici na savrsenoj organizaciji i izvestavanju, i naravno pobednicima. pozdrav i bistro. :clapping: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleksaVip Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 Cestitke pobednicima i ostalim takmicarima i svaka cast gazda Mici na besprekornom izvestavanju.. Pozz :drinks: Link to comment Share on other sites More sharing options...
djile..carp Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 svaka cast za izvestavanje,nio sam malo danas,vetra duva non stop momci su izgoreli kao na planinicuj izgoreli kao na planini :bbq: izgoreli smo kao da smo bili u japanu 7 dana na izletu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoran-Ruma Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 I od mene Cestitke svim ucesnicima,posebno ekipama u Plasanu :clapping: Svaka cast svima,trebalo je izdrzati do kraja po onakvom vetru :bow: :bow: :bow: Link to comment Share on other sites More sharing options...
peceni Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Sve cestitke takmicarima druge grupe.Bistro u sledecem kolu... ^_^ ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
limun-ruma Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Neizvesno i uzbudljivo do samog kraja, gotovo u celokupnom poredku je jedna riba odlucivala plasman, sto je bio i veoma bitan momenat u motivaciji takmicara. Cestitke pobednicima i svim takmicarima :thumbsu: ! Malo statistike posle dva takmicenja: boks br. 7 - dva prva mesta! boks br. 8 - dva poslednja mesta (stara 11-ka,ispostavlja se nezahvalna pozicija i pre i sada), boks br. 9 - jedno trece i jedno drugo mesto (oba puta plasman), boks br.10 - dva deveta mesta (jako teska pozicija za takmicenje), boks br. 6 - jedno sedmo i jedno cetvrto mesto (zlatna sredina), boks br.5 - jedno cetvrto i drugo mesto!, boks br. 4 - jedno peto i jedno sedmo mesto!, boks br.3 - jedno drugo i jedno peto mesto! boks br.2 - jedno osmo i jedno sesto mesto (po meni isto jedno od nezahvalnijih pozicija), boks br.1 - jedno sesto i jedno osmo mesto (pozicija koja je do sada davala rezultate ali ovog puta je tokom celog takmicenja imala konstantno nepovoljan snazan vetar i mislim da je to razlog losijeg plasmana) Jedna zanimljivost,na prvom takmicenju upecano 740,01kg a na drugom 739,6kg za dlaku Srecno svima u narednom kolu, kako u zrebu tako i u taktici Link to comment Share on other sites More sharing options...
djile..carp Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Cestitamo pobednicima i organizatorima na uspesno zavrsenom prvom kolu.hvala na cestitkama Link to comment Share on other sites More sharing options...
djile..carp Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 cestitke svim ucesnicima na fer i korektnoj borbi za plasman, gazda mici na savrsenoj organizaciji i izvestavanju, i naravno pobednicima. pozdrav i bistro. :clapping:hvala,,ceva Link to comment Share on other sites More sharing options...
djile..carp Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Cestitke pobednicima i ostalim takmicarima i svaka cast gazda Mici na besprekornom izvestavanju.. Pozz :drinks:hvala komsija Link to comment Share on other sites More sharing options...
djile..carp Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 I od mene Cestitke svim ucesnicima,posebno ekipama u Plasanu :clapping: Svaka cast svima,trebalo je izdrzati do kraja po onakvom vetru :bow: :bow: :bow:hvala zoki :drinks: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CT.SREMCI (Boban) Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 cestitke pobednickoj ekipi RED DEVIL Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladimir81 Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Neizvesno i uzbudljivo do samog kraja, gotovo u celokupnom poredku je jedna riba odlucivala plasman, sto je bio i veoma bitan momenat u motivaciji takmicara. Cestitke pobednicima i svim takmicarima :thumbsu: ! Malo statistike posle dva takmicenja: boks br. 7 - dva prva mesta! boks br. 8 - dva poslednja mesta (stara 11-ka,ispostavlja se nezahvalna pozicija i pre i sada), boks br. 9 - jedno trece i jedno drugo mesto (oba puta plasman), boks br.10 - dva deveta mesta (jako teska pozicija za takmicenje), boks br. 6 - jedno sedmo i jedno cetvrto mesto (zlatna sredina), boks br.5 - jedno cetvrto i drugo mesto!, boks br. 4 - jedno peto i jedno sedmo mesto!, boks br.3 - jedno drugo i jedno peto mesto! boks br.2 - jedno osmo i jedno sesto mesto (po meni isto jedno od nezahvalnijih pozicija), boks br.1 - jedno sesto i jedno osmo mesto (pozicija koja je do sada davala rezultate ali ovog puta je tokom celog takmicenja imala konstantno nepovoljan snazan vetar i mislim da je to razlog losijeg plasmana) Jedna zanimljivost,na prvom takmicenju upecano 740,01kg a na drugom 739,6kg za dlaku Srecno svima u narednom kolu, kako u zrebu tako i u taktici Stvarno mi nije jasno za osmicu,ili smo mi negde gresili ili je stvarno loše mesto.7 prva a 9 treca,kako ova grupa tako i prošla.Šta se tu dešava pokazaće naredna kola.CT Ne volim ja to Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 stvarno je tema za razmisljanje,u svakom slucaju se nadam da me nece zapasti sedmog maja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 uz duzno postovanje svih takmicara,moje misljenje da su najjaca mesta upravo 2 i 3 ali samo dobri bacaci na tim mestima mogu da naprave dobar rezultat,nazalost moj frend i ja nismo od tih i ishod je takav kakav je bio.Svaka cast gazdi i gazdarici na organizaciji i ne sebicnom zalaganju,SVAKA CAST i hvala Vam jos jednom.Pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 s obzirom da kod Gricka i Isusa najbolje radi nocu mogu lako da se ucackaju medju prva tri,nije neka razlika u odnosu na trecegsto nas ne probudi smrdo jedan a lepo sam rekao Isusu da nas neces probuditi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoran-Ruma Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Bice ova liga puna iznenadjenja iako svi kazemo da je ovo druzenje ipak se takmicimo i kako bude odmicalo sve ce biti interesantnije,posle otpecanog prvog kola svi sumiraju utiske neki vode i statistiku,i ja sam u dva navrata gledo II grupu i mogu da kazem da je za plasman bila velika borba,Ekipa Dobrodol tj ANDRIJA(takticki) je napravila odlican rezultat Dok se moji favoriti uspavali :lazy: Valda nisu navili sat na vreme :yahoo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
siki-pezos Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 strsljenovi su pecali na kecu i bacali smo skroz pod vrbu al dzaba kad nije bilo ribe u tom delu vode i ono malo sto smo imali nije bilo u drugoj obali Link to comment Share on other sites More sharing options...
igorcarp Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 cestitke pobednickoj ekipi RED DEVILhvala hvala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 svako sledece kolo pobednik iz prethodnog kola ce morati da dize ujutru u sest sati zastavu ,a istu da spusta u sedam .obavezna ce biti fiskultura u sedam , i popodnevni odmor !sve sa namerom da zblizi jos vise takmicare :clapping: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasa Posted April 26, 2011 Author Share Posted April 26, 2011 Koće umesto đileta da diže zastavu on nemože da ustane tako rano više mu leži popodnevni odmor bez fiskulture. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrija Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Bice ova liga puna iznenadjenja iako svi kazemo da je ovo druzenje ipak se takmicimo i kako bude odmicalo sve ce biti interesantnije,posle otpecanog prvog kola svi sumiraju utiske neki vode i statistiku,i ja sam u dva navrata gledo II grupu i mogu da kazem da je za plasman bila velika borba,Ekipa Dobrodol tj ANDRIJA(takticki) je napravila odlican rezultat Dok se moji favoriti uspavali :lazy: Valda nisu navili sat na vreme :yahoo: Taktika je bila da se udje u plasman, kako moje ekipe "MANGULICE" tako i sinovljeve ekipe "DOBRODOL". E , jedina razlika izmedju mene i sina je ta sto sam se ja takmicio protiv svih a on samo protiv mene , tako da mu je bilo mnogo lakse i u tome je na kraju uspeo na cemu mu ja cestitam. Nemozete ni zamisliti kako je bilo biti sa njim u kombiju na povratku kuci, hteo sam da ga posaljem peske .Cestitam ekipama u plasmanu, gazda Mici zahvaljujem na gostoprimstvu a ostalim ekipama vise srece drugi put :drinks: Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrija Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 PROZIVAM i pozivam Isusa da okaci te fotke koje je snimio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts