Jump to content

29.carp Lider Cup-Debeljača 20-22.05.11.


Recommended Posts

Početak takmičenja je u 14 h a završetak je u nedelju u 14h peca se na šest štapova

Prijavljene ekipe su:

1.CT D i M-Bgd

2.CT Kaznena ekspedicija-Jolli-Borča

3.CT Carp Lider-Dobanovci

4.CT Babuška-Crepaja

5.CT Kole i Steva-Majdampek

6.CT Šimanovci-Šimanovci

7.CT SBS-Ruma

8.CT Borča-Borča

9.CT Skela-P.Skela

10.CT Pirati-Bečmen (2)

 

Ekipa CT Pirati-Bečmen neulazi u žreb jer direktno idu na br 2

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Joco , počinješ ovako javno da mi se penješ!!!!!!!!!! PRvo ja nisam ni otkazao ekipu jer sam još pre mesec dana rekao Draganu da idem na Kongres u Sarajevo taj vikend!!!!!!Moja ekipa je trebala da peca ali usled njima poznatih razloga nisu mogli da se usaglase. Ne vidim koja je tvoja potreba da ljude koje znaš dugi niz godina, a uz sve to si i kao dobar sa njima , zajebavaš i vređaš a nemaš nikakav razlog za to. Zaista mi nisi jasan, pokušavam da te razumem ali mi ne uspeva. Molim te ako nemaš ništa drugo o meni da kažeš , da mi i ne brojiš prijave i otkaze. Prihvatam zajebavanje oko takmičenja ali ovo omalovažavanje mene , ponižavanje Dragana i kurčenje prema Saletu kad on ne zna, e to je brate pokvareno , vrlo a od tebe ponajmanje očekivano.!!!!!
Link to comment
Share on other sites

ne znam zasto mislis da ponizavam dragana? pa ja bi ga ponizavao kada bih se zezao sa prijavama i otkazima takmicenja koje on pravi.ja to nikada nisam uradio a ti ili vec kako kazes tvoja ekipa je uradila!!drugo ne razumem kakvo je kurcenje prema saletu? coveka ne poznajem ali vidim da si mu ti desna ruka i da si cak autor najave kupa na becmenskom jezeru pa predpostavljam da si i u nekoj organizaciji svega toga , jer ne bi valjda bio samo postar pa prenosio poruke!!zato i smatram da si se opredelio za becmen a ne za debeljacu!! zato cu sada ovako javno da te skinem ..... i vise te necu ni pominjati ni primecivati. moj jezik nije brzi od pameti i nikada ne letim ko zdrebe pred rudu, niti se trudim da imam sto vise postova na ovom forumu. kad temp. skoci na 25 ja se prijavim i pecam a ne jos u januaru da rezervisem mesto ! lepo se provedi na kongresu!!
Link to comment
Share on other sites

Skrećete sa teme zato bih Vas zamolio da to što imate respravite privatno a ne ovako javno, imate telefone pa raspravite jer ovo nije tema o tome već najava mojih kupova Pozdrav i Hvala
Link to comment
Share on other sites

I treba da se izviniš jer ko šta radi , ti ponižavaš naokolo!!! Čast je nekim ljudima biti i poštar, a poniženje je neke i poznavati!!! Žao mi te je, ali nažalost pomoći ti ne mogu!!!!!
Link to comment
Share on other sites

da ste prekinuli s mesta da ne bih bilo :aggressive: :aggressive: jel ste culi obojica ,ajde izvinjavajte se jedan drugome da ne bih ja dolazio :8P :8P

E aj sad da Vas vidim dali smete nešto da kažete :clapping:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...