Jump to content

Dr Raša

Registrovani Član
  • Posts

    532
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Dr Raša last won the day on January 23 2012

Dr Raša had the most liked content!

6 Followers

About Dr Raša

  • Birthday 11/05/1975

Profile Information

  • Pol
    Musko
  • Lokacija
    Dobanovci-Zvezdara
  • carpteam
    Noću spavam

Dr Raša's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

60

Reputation

  1. To da li je neko upućen ili ne u ono što piše je teška kategorizacija ako nisi već neki dokazani expert pa se tvoja reč vodi kao aksiom. E sad dalje, ne prepoznavanje i ne priznaavanje nove šaranske ascijacije je samo povlačenje. Evropska pravila su vrlo jasna i da se neko potrudi mogao bi svakako ukazati na probleme našeg saveza i neophodnosti stvaranja novog, znači postoje jasni modaliteti. Drugo, da li je neophodno pecati na 500 , hiljadu ili pet hiljad metara ,jer to je najbitnije , nisam baš siguran ali nisam toliki expert da bih tvrdio suprotno. Zaključak, omasovljenje lige je moguće samo onda kada se znaju pravila, kada imaš sistem i kada nema improvizacije. I naravno bez potrebe za diskreditacijom onih za koje misliš da su neupućeni jer sto ideja daju rešenje, jedna skoro uvek propast.
  2. moram malo da analiziram neke stvari. 1. Da li je birana reprezentacija takmičenjem ili selektor? Jasno je da su ljudi uložili trud ,znanje , vreme i novac i izborili se za status reprezentativca!!!! Na osnovu toga selektor NE MOŽE da bira ko će da peca. Znači selektor treba da je ISKUSTVENI I ZNANJEM POTVRĐEN šarandžija koji će imati savetodavnu i organuizacionu ulogu. Ili da se bira selektor pa nek on snosi svu odgovornost, troskove prprema i sl. 2. Zatvarati priču oko ovoga sa floskulom , sto je bilo bilo je , idemo dalje je odlika nesazrele svesti. Svaka stvar koja se radi zahteva analizu jer samo tako može da se dođe do rešenja postojećih problema. Nesporan je trud i želja svih takmičara i njima svaka čast jer najgore je ne ispuniti očekivanja u svojoj zemlji, ali Limareva priča o šurovanju tera na razmišljanje. šta se u stvari dešava . Ko za koga ovde radi. Moj predlog je apsolutni bojkot postojećeg savez, organizacija paralelnog ako je moguće i postavljanje stvari na svoje mesto. Znanje pre svega!
  3. Nazalost Vlado ja i dalje stojim iza reči da u ovoj naprednoj Srbiji nista nije moguće dok to ne aminuju akademici i doktori nauka iz vladajuce diktatorske grupe. Politika i politicka podobnost je usla u sve pore drustva.JBG poslednji neka ugasi svetlo.
  4. Nazalost i pecanje je povezano politikom. Nazalost ,ovo ocigledno nije bilo na "naprednom" spisku jer da je bilo ubacili bi oni 20 tona sigurno i promovisali kao ličnu zaslugu velikog vođe koji ,gle čuda, uživa u šaranskom ribolovu. No , priča o Boskovicu je ovde dugi niz godina i sve se to vrlo lako resava, posle ovakvog organizacionog fijaska jednostavno sledi bojkot svih ekipa sledece godine ili formiranje paralelnog saveza. Sve je bilo pod velom tajne od treninga do samog takmičenja. Gospodo vreme je da se znajnje izdigne iznad ,drugarskih i lopovskih postavljenja i manipulacija. Na kraju čestitke plasiranima i nasim momcima na trudu.
  5. Onaj ko je resio da ekipu koja je posteno izborila plasman izbaci iz reprezentacije treba tužiti. Sud da razreši da li ono što je napisano je pravilo ili pojedinci mogu da budu kraljevi samovolje i diktature. Gospodo iz vrha organizacije,kakva nam je drzava vi niste ništa bolji.
  6. Dr Raša

    Kaladont #3

    eozinofili..............................( vrsta beli krvnih zrnaca)
  7. Da, mogu da se složim sa tobom da većina njih ima baš takve lokacije i da ne rade ništa drugo sem toga. Ali ipak oni su rasčitili svoja mesta, redovno hrane svoje pozicije i imaju ulova. I ja sam pecao na takvoj poziciji jer nikog nije bilo tu. tako da , ko je nama kriv što smo zaposleni i radimo kao ludaci i nemamo toliko slobodnog vremena.
  8. Ajd da napišem i ja nešto o Tvrdenjavi. Nažalost jeste devastirana voda, amur skoro i da ne postoji. Možda i ima neki ali po količini trave koja je ponovo izdžigljala, ne verujem. Ipak , ove godine sam u augustu mesecu pecao na Tvrdenjavi posle 4-5 godina. Na moje ogromno zadovoljstvo za posle podne i noć pecanja , imao sam jednog šarana od 3 kg i jednog od kilogram kojeg sam vratio. Imao još 2 ribe na štapu ali obe se otkačile. prva neposredno po uzimanju a druga u travi na 20 tak metara od obale. Iz informacija koje su pouzadane poprilično , određeni broj ribolovaca se napecao ove godine na jezeru. da nisam video svojim očima ne bih verovao. Znači ribe ima ali mesta je sve manje jer je obala na većem delu ne prepoznatljiva. samo oni koji su stalno tamo i održavaju mesto i redovno hrane oni su imali lepe rezultate.
  9. Bravo za reprezentaciju!!!!! Ne pamtim da sam pratio izveštavanja sa svih strana , na 5 sajtova, na FB, a sve zahvaljujući ovim momcima.Hvala i Janetu na iscrpnim slikovitim izveštajima na FB. Ma ovo je bilo fantastično!!! Još jednom svaka čast !!!!!
  10. ISKRENO SAUČEŠĆE PORODICI BUTIĆ
×
×
  • Create New...