Jump to content

Windcast Carp Daiwa


Recommended Posts

za malo vise para?? samo jedno 50eu treba da doplati za cc30 3.60 3lb :) Inace stap je ok gledao ga kod Brace, a da budem iskren kupio sam spod windcast 4.5lb i super je ima fuji halter i velike karike.
Link to comment
Share on other sites

I shta ako ima fuji rolerhulter i velike karike to ga ne pravi super shtap.Pa interland koji koshta 65 eur koji i sam imam ima isto to i je 4,5 lb i koristim ga za marker jer je suvishe mekan.Sad kinezi i na shtap od 45 eur stavljaju fuji.Nemojte to da vas zavara.Najbolji shtapovi i nemaju fuji provodnike pa po tome nebitrebalo da su najbolji, a koriste sasvim drugacije fuji rolerhultere od onog koji ima na shtapu od 45 eur.Windcasta znam i nije neshto u sporedbi sa engleskim daiwama a shto se tice cc30 nemogu da kazem al zato ima ljudi koji imaju pa neka oni odgovore.Normalno sve zavisi kako ce tebi da legne u ruke i koliko cesh moci da iskoristish potencijal tog shtapa.Dal odgovara raspon za ruku,dal tebi vishe odgovara tvom stilu bacanja progresivni shtap il fast taper,ima tu dosta dali.
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kupio sam ga danas za 6990din. Videćemo kakav je sa spomb-om. :drinks:

 

http://ultraphoto.org/images/rmxs7g2ryv2ableyxucu.jpg

 

http://ultraphoto.org/images/yebgcz5gjpc929dyzr4b.jpg

 

http://ultraphoto.org/images/lq1kqre5stom22zqxvvx.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Wincast 4,5 do sajle na Chepelu kao od šale :)) odličan štap...

 

Pitanje je moje za DAIWA WINDCAST 3,60 3lbs koji košta 6700 din hteo bih da kupim 3 komada da pecam. Ali su izašli ove god i uopšte ne znam kakvi su. Kakav je 3,60 2,75lbs i koliko može da se izbaci sa njim? Koliko pletenja ima, pošto spod ima 2 pletenja.... Molim za odgovor...hvala

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...