Srle carp . Posted September 2, 2011 Share Posted September 2, 2011 Gde se mogu kupiti melegove boile? Link to comment Share on other sites More sharing options...
siki-pezos Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 javi mi se na pp pa cu ti reci Link to comment Share on other sites More sharing options...
IlijaCTS Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 javi mi se na pp pa cu ti reci Ako je to tolika tajna da ne sme da se podeli sa drugim članovima foruma,onda si ti njemu trebao da pošalješ PP da niko ne sazna,a ne obrnuto da on tebi šalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siki-pezos Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Ako je to tolika tajna da ne sme da se podeli sa drugim članovima foruma,onda si ti njemu trebao da pošalješ PP da niko ne sazna,a ne obrnuto da on tebi šalje. uopste nije tajna ako mu treba nek se javi on ili bilo ko drugi kom treba nesto od istog proizvodjaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragan milenkovic Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Treba meni imam vaučer u visini od 100e pa bih hteo da ga iskoristim ako nije problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siki-pezos Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Treba meni imam vaučer u visini od 100e pa bih hteo da ga iskoristim ako nije problem.e tu ne mogu da pomognem sto se tice vaucera , posto firma meleg bait vise ne postoji mislim da ti je vaucer propao Link to comment Share on other sites More sharing options...
IlijaCTS Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 uopste nije tajna ako mu treba nek se javi on ili bilo ko drugi kom treba nesto od istog proizvodjaca Ako dobro razumem,ti si distributer (skriveni ili javni)!? Ili možda samo imaš neiskošćeni višak ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
siki-pezos Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 Ako dobro razumem,ti si distributer (skriveni ili javni)!? Ili možda samo imaš neiskošćeni višak ? nisam ni jedno ni drugo nego sam zoranov drugar koji oce da mu pomogne da rasproda neki visak sto mu je ostao posle preuzimanja mkm-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts