Srle carp . Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Imali ko iskustva sa ovim brolijem? juce smo ga uzivo videli u magicu i izgleda veoma jebeno... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted January 14, 2012 Author Share Posted January 14, 2012 Trakker specimen brolly Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бобан Нбгд Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 Imam ga ja, mogu ti reci da je odlican 5 sto bi rekli,materijal mu je isti kao kod satora trakker sl.. Kod trakker-a su cene jace ali,za to dobijas i kvalitet i ime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted January 15, 2012 Author Share Posted January 15, 2012 a vidi se ko je ovde pravi ribolovac kolega. Izglde extra brolly,a i u njemu ima bruka mestaa. I nije skup,oko 19 hiljada.,a i na takve stvari ne treba stedeti jer se ne kupuju svaki dan. Hvala Boki! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaleNBG Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 Kakva je situacija sa kondenzacijom?Da li postoji skin za njega? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otto Posted June 7, 2012 Share Posted June 7, 2012 Imam ga ja, mogu ti reci da je odlican 5 sto bi rekli,materijal mu je isti kao kod satora trakker sl.. Kod trakker-a su cene jace ali,za to dobijas i kvalitet i ime Zemo posto sebi trazim brolly dolzio je u obzir i ovaj od trakkera,jedino stomi smeta je dimenzija 260 x 210 cm i material 4 oz mi ne uliva sigurnost da nece prokisnuti kad sedis par dana na vodi a kisa lije ko iz kabla danima.Mozda gresim ili sam naviko na stari debeli nubroly material pa mise zato cini tanak.Opisi malo tvoja iskustva o brolyju Link to comment Share on other sites More sharing options...
STEVDZA Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Imali ko iskustva sa ovim brolijem? juce smo ga uzivo videli u magicu i izgleda veoma jebeno...ja mislim da sa trakerom nema greske Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts