leskovcanin Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 dali neko ima fox mx2 signalizatore i kakva su iskustva - Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Imao sam ih ja.generalno veoma dobra sprava jedino mi je zasmetalo sto nema izlaz za svetleci sfinger-henger nego samo za bazu.Na kraju su i otputovali kod drugog vlasnika zbog toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Imam obicni m2 vec neznam koliko od kad su izashli 6-7 godina.Pelano u decembru kao i julu i na najvece oluje i pljusak.Nikad zakazali i baterija traju po dve godine.Sve u svemu odlicni alarmi.Ako ima ponudu novih uzimaj jer odavno se neproizvode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 --jane koja je razlika izmedju tvoje m2 i ovih mx2. na izgled su isti i jer se cuju dobro mislim glasno kao i ostali foxovi --neso sta kazes ti za jacinu to jest za volum posto si ih imao u posedu , meni ne smeta sto nema za svinger ali mi je bitno dali je glasan Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Dovoljno su glasni shto se tice zvuka kao i svi foxovi.Prepoznatljiv zvuk svugde.Jedina razlika izmedju ova dva je mx2 ima dvostepeni senzibilitet a m2 nema.Zato kod m2 baterija traje duze nego kod mx2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 nesto sam pronjuskao na engleskom forumu da ovi mx2 mnogo trose baterije i dosta brze od m2 , pa se ja nesto dvoumim da ne bude mx2 nego ima na ponudu mx+ koji nose 9v bateriju i lepse deluju a neznam karakteristike tih mx+. to nemogu naci Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Glasan je i te kako,trosi baterije vise od M2--menjas ih jednom godisnje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Glasan je i te kako,trosi baterije vise od M2--menjas ih jednom godisnje.kod mene bi to bilo 2 puta godisnje, sobzirom koliko sam na vodi, zato bolje da se dobro raspitam za ove mx+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 MX + su po meni sve sto treba,imas na http://www.foxint.com/catalogues-products.php?section=14&product=2265&catalogue=1pa pogledaj karakteristike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
majda Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 MX + su po meni sve sto treba,imas na http://www.foxint.co...5&catalogue=1pa pogledaj karakteristike. Kupio sam prije neki dan te nove mx+ cisto da se nađu uz delkime za ljepšu polovicu kad ide samnom u ribolov i jako sam zadovoljan totalno poboljsanje od prethodnika,od zvuka do izgleda ,dioda koja je sada 5 mm i gumice tamo di stavis stap te najvaznije baterije 3 AAA koje kupis u bilo kojoj trgovini. E da i prekidac koji sada metalni kao kod skupljih serija, i dobijes zaštitni poklopac i jos jedan plus cjena. Doneseni iz Njemacke za 37 eura..Odlicni alarmi....Pozz.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts