Jump to content

Koje Primame Su Vam Se Pokazale Najlovnije?


Tonac

Recommended Posts

Pozdrav svima !

 

Vec neko vreme eksperimentisem sa razlicitim prihranama, Tibor, Milo, Gica mix i milion drugih kojima se ne secam imena ...

 

Jednom smo upecali podosta bele ribe na Tibora,ali se ne secam vise ni koji ni sta...

 

E sad, u zadnje vreme kombinujem dosta, pa trpam kilo te hrane, gomilu partikli, semenki, kukuruza ... Sve to zamesam, pravim kugle,pa malo bacam, malo na hranilicu. Problem je sto kugle ne mogu sa obale da izbacim vise od 10ak metara, jer se raspadnu ako zamanem kao sivonja. Ima li tu kakvog resenja?

 

A druga stvar, voleo bih da neko kaze sta mu se pokazalo najlovnije na rekama (u mom slucaju Sava i Dunav oko Beograda i Obrenovca), a sta na jezerima (divljim).

 

I da li se uopste taj miks priprema kao sto ja to radim? Da li je istinita tvrdnja da se narenda malo celera u hranu da bi se odbio cverglan? Da li se jos nesto stavlja u hranu sto joj povecava lovnost?

 

Hvala,

Pozdrav

Link to comment
Share on other sites

ne bih da reklamiram nekog posebno, medjutim meni se na Savi pokazalo da najjeftinija hrana koja ima dobro vezivno svojstvo da lepi masu u kugle ima najbolji efekat bez obzira od koje je arome.

Znaci ja kupujem hranu koja kosta trenutno oko 80 din/kg, mesam sa 2 kg potopljenog kukuruza i 1 stari hleb. Dobije se lepa masa za hranjenje, znaci pricam za Savu (pecam sa splava).

A sto se tice izbacivanja kugli pogledaj na ovom linku:

 

 

a imas da kupis gotov katapult sistem u prodavnicama opreme.

Link to comment
Share on other sites

Peceni, hvala, super, ova zezalica sa vrhom od flase mi je trebala za bacanje daleko. I ako nije problem, moze li naziv te hrane i prodavnica gde je ima na privatno? Ako je zabranjeno javno o tome zbog reklame...

 

Hvala !

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...