tanaskocarp Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 MOLIO BIH ZA SAVET!!!!! :help: SVAKA POMOC JE DOBRIO DOSLA!!!POZDRAV! :sorry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip030682 Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Sad i nesto te nerazume....... hoces li da sporedis stap za pecanje i spod stap ili si napravijo pismenu gresku u naslovu.Cenovna razlika e dosta velika SPRO znatno skuplji tako da i dosta bolji i sto je za mene dosta bitno laksi.Realnie bi bilo da uporedis Prologic C2 i SPRO Royality RT to su vec iste klase stapovi.Ja imam C1 realno dobar stap za novac koj platis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanaskocarp Posted February 21, 2013 Author Share Posted February 21, 2013 Spod stapovi su u pitanju...nesto sto ce odraditi posao a da nije preskupo... ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip030682 Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Prologic nema SPOD pod naziv C1,ali nema veze valjda mislis na ovaj http://carpologija.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=673&category_id=21&option=com_virtuemart&Itemid=2Kakav je neznam ali je jeftinii od SPRO-a za 35 evra Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Sto se tice stapa za pecanje C1 za te pare super jeste da je mekan u pm (13ft 3,5lb) ali i ne treba ocekivati puno od stapa koji kosta 50e na ribi je super ko kifla... a sto se tice pro logic spoda ja sam punio spomb a max je bacao sta znam ako ti odgovara do nekih 110-120m onda uzmi taj pro logic Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejandex Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Samo!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan RU Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Sto se tice stapa za pecanje C1 za te pare super jeste da je mekan u pm (13ft 3,5lb) ali i ne treba ocekivati puno od stapa koji kosta 50e na ribi je super ko kifla... a sto se tice pro logic spoda ja sam punio spomb a max je bacao sta znam ako ti odgovara do nekih 110-120m onda uzmi taj pro logic Ma daaaj sta pričaš max bacio spomb 110-120 m , ma nema šanse, zezaš jel da? Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Ma daaaj sta pričaš max bacio spomb 110-120 m , ma nema šanse, zezaš jel da? Nisam rekao da je bacio spomb 120m nego je bacao sa tim pro logicom sto ne znaci da sa boljim spod stapom ne bi mogao dalje da baci.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciro Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 C1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts