Jump to content

Kucanje Postova!


Recommended Posts

Molim moderatore da ostave ovu temu na forumu i istovremeno pozivam sve članove koji pišu bezveze po forumu samo da bi pisali da ovde pišu odnosno uvećavaju broj postova!Jednostavno ide na zivce kada krenete sa čitanjem neke teme i naletite na bezvezni post, zatim otvorite drugu temu kad ono opet isti član i opet napisano nešto bez mozga. Ti pojedinci kao da su popili svu pamet ovog sveta ili im trebaju postovi??? Neznam šta da kazem, mozda je rešenje da im se udvostruče, utrostruče ili učetvorostruče postovi? Hvala!

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Nekad napisem nesto da bi se neki upeco ali nikad da bi se svadjo i proterivo.al ko ce pisati onda kad niko nece da kaze dobar dan da se nebi raspricalo da je dan. Tako crveni plava trava a mesto joj je pored zumbula.....

Sremac pa ti i sad pecas?Koliko znam u maju ces biti upecan!!!! :a026:

Link to comment
Share on other sites

Nisi u toku,relativno si nov clan,on je hteo da dodje ali mu je jos pre 3godine zabranjeno

A znači  pokušao je idverziju  i na ovaj forum  ?Dobro je, što, ga ne primiše ,Jer ko bi ga obuzdao i zauzdao kad podivlja ?Počeo bi i topice da šamara , a o tvorcima topica da nepričamo .Bolje je ovako  što nije primljen ja već drhtim kada ga neko spomene   :rofl:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...