Jump to content

Solar vs Fox


Recommended Posts

Imam fox euro presentation set,i pokrivaju sve situacije na vodi,a imam i solarove hengere,koje retko koristim.Kupio sam ih da mi budu sminkerski komplet,sa srpskom zastavom(fabricki)na sebi,izgledaju do jaja.E sad,neko ce reci da su hengeri bolji,osetljiviji.Na kraju ce se svesti na ono sta se tebi svidja i sta tebi odgovara.
Link to comment
Share on other sites

moze druze al to ce igledati smeshno.Euro swunger ima 60 gr otezanja plus feder koji mu daje dodatnih 60 min.Kad bi okacio toliko 20gr na solara(da ne spominjem 10 gr il 5 gr tegove bilo bi smeshno)but swinger foxov ima 40 gr plus dodatnih 60 gr u jednom tegu i malo izgleda smeshno kad stavish i taj teg mogu zamisliti kad poredish na solara toliko.
Link to comment
Share on other sites

BAsh na te,pokusho je Solar kao i Nash da imitira bud swingere ali slabo.Po meni su ovi gore na slici komplet shto ce ti pokriti skoro sve situacije na vodi.

 

P.S.Meni se najvishe svidja carbon verzija

Link to comment
Share on other sites

Quiverloc može da napravi mnogo veće opterećenje nego Fox sa svojim tegom od 3oz(85g),čak i kad dodatno zategneš feder na 1 ili 2 stepen.Mada su retki slučajevi kada bi ti to zaista bilo neophodno(razvlačenje na preko 200m na velikim jezerima ili pecanje na rekama u brzom toku).Funkcioniše (bez tegova) po principu promene ugla tj.napona fiber šipkice koja se nalazi u omotaču od prohromskog bužira. Naravno,taj ugao se može štelovati,a time i opterećenje. Preporučio bih ti Presentation Sets jer u njemu uz malu doplatu dobijaš i lančiće sa tegićima koji će ti ''odraditi'' 90 % pecanja.

 

http://img854.imageshack.us/img854/6119/imagephpd.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...