ganic Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 Vecina nas kuva boile u fritezama ili posudama sa mrezicom pa je neko negde spominjao kuvanje na pari a dali je neko probao da stvi boile u mikrotalasnu i kakav je rezultat??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 Rezultat je da dobijes plivajuce boile,probaj i uveri se..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taftabit Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 to znaci onda da je mikrotalasna odlicna za pop-up boile 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaKi Posted July 27, 2014 Share Posted July 27, 2014 Kuvao sam i na pari i u fritezi a koristio sam i mikrotalasnu. na pari sam kuvao kad mi je bilo potrebna boila koju cu danas skuvati i ici na pecanje a da ona bude tvrda, bude kao kamencic. to sam koristio kad sam pecao na kanalu zbog sitne ribe. mikrotalasnu sam koristio da dehidriram boilu i dobije se pop-up boila. Sa mikrotalasnom ako se pretera dobije se izgorena boila, premalo ... ne dobije se nista, znaci mora se meriti minutaza dehidriranja boile u zavisnosti od mixa. Danas ne koristim nista od navedenog, samo kuvam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hodor Posted July 27, 2014 Share Posted July 27, 2014 Kuvao sam i na pari i u fritezi a koristio sam i mikrotalasnu. na pari sam kuvao kad mi je bilo potrebna boila koju cu danas skuvati i ici na pecanje a da ona bude tvrda, bude kao kamencic. to sam koristio kad sam pecao na kanalu zbog sitne ribe. mikrotalasnu sam koristio da dehidriram boilu i dobije se pop-up boila. Sa mikrotalasnom ako se pretera dobije se izgorena boila, premalo ... ne dobije se nista, znaci mora se meriti minutaza dehidriranja boile u zavisnosti od mixa. Danas ne koristim nista od navedenog, samo kuvam. a koja je razlika u kuvanju u fritezi i samo kuvanju ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaKi Posted July 27, 2014 Share Posted July 27, 2014 Hteo sam da kazem da vise ne koristim mikrotalasnu i ne kuvam boile na pari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts