Dax Posted June 11, 2015 Share Posted June 11, 2015 Dali neko koristi ove torbe za pribor, u kome se nalaze tanjir viljuska solja itd.... i koja vam se najbolje pokazala Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambi Posted June 11, 2015 Share Posted June 11, 2015 Ja koristim Wychwood i super je u njoj imas sve sto ti treba plus frižider.Imo sam prilike da vidim torbe od drugih firmi i nisam primetio neke bitne razlike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted June 11, 2015 Share Posted June 11, 2015 .... i koja vam se najbolje pokazalaGodinama koristim torbu JRC, pribor kod svih je isti a i dimenzije same torbe.Mala razlika u unutrasnjosti same torbe, recimo moja je plastificiranai laka za odrzavanje!Koju god da kupis neces pogresiti, imas sve sto ti je nuzno za jelo!PS.ako ces da kuvas tanjiri su plitki pa nisu za pasulj i ostalo kuvano! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambi Posted June 12, 2015 Share Posted June 12, 2015 Vasilova je bolja jedino kad je napuni suhomesnatim proizvodima ???????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted June 12, 2015 Share Posted June 12, 2015 Vasilova je bolja jedino kad je napuni suhomesnatim proizvodima Made by RS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts