Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/10/2012 in all areas

  1. Nas fudbal ide tamo, gde i nasa drzava, nasa privreda, nasa poljoprivreda, nasa industrija, a i mi sami... Ide u poslednju zabit ovog sveta, u neku rupu, koju je jako tesko pronaci na bilo kojoj karti...
    2 points
  2. Bog pomaze samo kad se zasluzi...
    1 point
  3. moram navatati kedera za noc a vi ostali slobodno u 15h
    1 point
  4. http://youtu.be/cxuNRLnTRdw
    1 point
  5. Slazem se da ne treba trositi vreme za fudbal a trosi se nemilice para za taj sport!Najvise mutnih rabota se radi bas tu,pa ne bi FIFA bila jedna od najjacih finansijskih organizacija.Ogromne pare vrte,a ko je sa njima u kolu moze da se nada i parama!
    1 point
  6. Jeste, sve je u parama. Dok je bilo para u svetu i dok svetska kriza nije bila ni na vidiku mi smo ratovali i ubijali se a drugi su gradili stadione, trening centre i omladinske škole. Toliko smo zaostali i zalutali da se nećemo vratiti na kolosek narednih 50god. a taman smo krenuli sa osvajanjima. Situacija je ista u svim SFRJ državama, talenti su lažni talenti a extra fudbaleri su recimo Stefan Babović ili Darko Lazović.. Smejurija bre!
    1 point
  7. prologic spod,mnogo dobar stap za te pare,oko 5 hiljada
    1 point
  8. BATA KULE JEL OVAJ NAJ VECI DOSAO NA HIBRID Z.624 SVAKA CAST
    1 point
  9. 1 point
  10. Niko nikog ne tera da ide da peca na fazaneriju.Ako ne moze sportski da podnese poraz,ne treba ni da peca, al ja mislim da ovde je nesto drugo u pitanju,kao i na drugim jezerima,(ovde mislim na takmicare),pare su u pitanju, svi idu da zarade na takmicenju,neko mozda sanja i da se obogati!!!!!! Od pecanja se niko nije ovajdio, i siguran sam da Pedja, koji sve placa,ni sa pobedama nije izvukao pare,mozda je na nuli,ali zaradio nije sigurno.Najvise ovde komentarisu ljudi koji se ne takmice i samo teoretishu, jedno je kad teoretishes a drugo kad ispljunes 1000 evra i odes na takmicenje,pa kad pocne dupe da zvace gace za te pare.Zato preporucujem Veranu da nastavi da dobro peca kao i njegova ekipa i da ga ne tangiraju zlonamerni komentari,jer veurjem da bi se mnogi menjali sa njim.Ima jos mnogo jezera i Srtbiji,pa kome se ne svidja fazanerija i Veran,ili Dragan sto organizuje takmicenja,nek ode na drugo jezero i nek peca.A ne postoji pecaros koji je na svim jezerima pobedio,ali postoje dobrii i losi pecarosi, a svakako da je sreca mnogo bitna na pecanju,narocito prilikom izvlacenja pozicija.A to da Veran nije nigde pobedjivao,sem na fgazaneriji, to je bas zlonamerno i podlo.Dok je on pobedjivao na mnogim jeserima, mnogi ovde nisu znali ni sta je takmicenje ili spod ili nesto slicno.Veran je dobar pecaros i tu nema dileme.I mislim da nema razloga da se napada covek,jer je kriv samo zato sto je pobedio,drugi razlog ne vidim za njegovu krivicu.Poznajem dobro Verana i sve pecarose koji su pecali,i mislim da su svi dali sve od sebe da pobede,sad ko je imao vise srece i umeca nije razlog da se taj covek napada.Jednostavno se sportski pruzi ruka i u najgorem slucaju kaze,....vidimo se na sledecem takmicenju,mislim da je to ok i jako sportski,a ko to ne moze da kaze i prizna ljudski porz, ne treba ni da peca,a pogotovo da se takmici. Cestitam Veranu i svim ekipama na fer borbi!
    1 point
  11. Bravo za ovo,gomila sonara kao meri temperaturu vode-kakva glupost,meri temperaturu na povrsini sto nas bas briga,ali zato kostaju mnogo. GTM 40 t+je prava stvar
    1 point
×
×
  • Create New...