Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/16/2012 in all areas

  1. Pa ko ne zeli da ima najbolje stvari za pecanje, nije sramota nemate,nije sramota ne znati, i meni su uvaljivali neke teleskop stapove,dvodelne stapove,trodelne, pojedini trgovci,pa kad sam prvi put izasao na takmicenje, i kad sam pored sebe video Mesarosa, da ima svih 6 stapova istih marki i duzina a moji su bili svi razlicitih duzina i boja,masine razlicite, neke za blinker,neke za sarana,razlicitih marki, onda sam shvatio koliko ide taj bezobrazluk da ti prijatelji uvale nesto sto nisu mogli da prodaju pa uvalili meni neznalici,to je bilo pre 15 godina.E zato sad napadam trgovce,jedno malo prosvecenje ljudi,ne kupujte nista nepoznato, bar ih nadjite na sajtu i samo procenite kvalitet.Ionako s enema para,ali je bolje da to malo para i dalje ostane u vasem dzepu a ne kod pomahnitalih ttrgovaca. Malo mozemo a mnogo hocemo ili srpski SRCE HOCE A DUPE KLOKOCE hahahhaha
    3 points
  2. 500 gr Trigga Mix 5do10 gr GLM Extr 30 ml Liquid Trigga 15 ml Salmon Oil 3 ml Salmon Elite 6 ml Caviar UTCS 6 Kapi Black Pepper Oil 20 ml Nutramino i po 1ml Salmona i Caviara spolja posle kuvanja dok su boili jos mlaki. Tako bih ja uradio, tj taj recept sam ja koristio pre dve god i lepo sam pecao sa njim. Bistro
    2 points
  3. Ako si ti zadovoljan,sto je najbitnije,koga briga sta drugi misle o tvojim felnama,pogotovo sto kineske felne BAS IDU NA BMW M5,fabricki su propisane bas za taj model auta.Pametni ljudi ne moraju da gledaju u felne da bi znali da li su originaal ili ne, znaju ko moze da ih priusti sebi a ko ne i ne ulaze u raspravu da li su original ili ne jer je za njih sasvim normalna stvar kupiti za M5 original felne,i ne dizu famu oko toga sta ko misli za njihove felne.Jednostavno, bezvredna tema za raspravu.Svako se pruza koliko je dug.Tako i u pecanju,svako kupuje po svojim mogucnostima ali ne treba omalobazavati dokazane brendove,iz razloga sto neko ne moze da priusti sebi najboljea opet neko moze,pa hajde da ga utamanimo ovde na forumu jer ima mogucnosti da ne kupuje kineske stvari.Nemoj ovo ppogresno da shvatis, i ja na mom dzipu imam kineske felne.Lepe jesu,al original nisu.
    1 point
  4. Izvinjavam se svima ako sam nekog uvredio,ali mi to nije bila namera, jedina namera je bila da malo smanjim reklamiranje krseva i uvaljivanje "provereno" dobrih proizvoda.Jos jednom se iyvinjavam. P.S. Ne verujte "prijateljima",koji vam preporucuju dobru stvar da kupite,pogotovo ako vam prijatelj ima ribolovacku radnju i slucajno tu stvar ima u svojoj radnji.,Mislite svojom glavom,saslusajte svaki savet,ali vi odlucite.
    1 point
  5. Upotpunosti se slazem Medo stobom doduse sad nam je mnogo lakse jer imamo internet pa mozemo sve da vidimo i proverim , pre nije bilo interneta pa je trgovcima to i odgovaralo , mogli su da uvaljuju kome su sta mogli samo da isture iz radnje .
    1 point
  6. Druze,pribor sluzi da te zadovolji,da uzivas u svom priboru,nekad ti pribor posluzi da bacis ekstremno daleko sto sa losim priborom ne bi mogao, jer riba nekad jede samo na daleko.A ne uporedjuj mi Kasapsku adu i Morovic, to su ribnjaci a ne voda za pecanje,Pecam i ja tu jer nekad ne mogu da odem preko,ali poenta sta sam hteo da ti kazem je..... DRUZE NE PECAJU RIBU DOBRI STAPOVI,DOBRI HENGERI, SKUPE MASINE, VEC ZNANJE,MAMAC,TAKTIKA....Ovo sam citirao Sajmon Krou.
    1 point
  7. Na.bali smo kada se vrati sa godišnjeg odmora....
    1 point
  8. au brate koj si ti lik...sva sreca pa imamo tebe...
    1 point
  9. evp josh jednog noviteta shiman bblc C14 XTR-ALC tezak svega 640 gr http://img14.imageshack.us/img14/9749/202283g1.jpg
    1 point
  10. Realno, Englez nikada ne bi pecao na Miki!
    1 point
  11. cak noris je uspeo da zabode samac na miki mimo pontona !!!
    1 point
  12. Englezi ne pecaju na rod podove nikada to nije nova moda.Oni koriste jedino ako krenu u Francuskoj na velika jezera gde se razvlaci.Drugo je shto su oni oduvek voleli da im shtapovi budu shto blize zemlji.A trece kod njih je svugde obala tako sredjena da i netreba ti rod pod.Nek dodju ovde na nashe divljake da pecaju tako da ih vidim.
    1 point
×
×
  • Create New...