Jump to content

Mihovil V.

Registrovani Član
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Mihovil V.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Kad već skidaš tekstove s neta onda onda malo opširnije pročitaj. Uglavnom, kuhanjem se aminokiseline združuju i gube svoja svojstva zbog kojih ih koristimo i do 80%.
  2. A uz nju si korisitio još samo Cormoranovu.
  3. Ovakvo razmišljanju u vezi paprike je sasvim krivo, ona ima puno veću svrhu u našem mixu od vlakana tj. kao "feeding trigger" i poboljšanja probavnih svojstava
  4. Mihovil V.

    Bird mixevi

    Sorry krivo sam napisao, no i Powered Candy je također talin. Ne bih baš tvrdio koja je od te dvije stvari bolja, jer svaka ima svoju namjenu iako je baza i jednog i drugog talin.
  5. Mihovil V.

    Bird mixevi

    Solar Liquid Candy Sweatner je talin
  6. Mihovil V.

    Bird mixevi

    Ovo mi se čini kao neka navlakuša 8-) Ukratko nekoristim mixeve od nekih koji misle da imaju takmičarske mixeve tako da bili gotovi ili domači u večini slučajeva me dovedu do cilja ! Do kakvog cilja?
  7. Pa nema problema za encime, otvori novi topik i objasni nam koji encimi su odgovorni za varenje belančevina, masti, ugljenih hidrata… proteini: trypsin,bromelain, papain, fincin.. ugljikohidrati: enzim diastaza,amilaza, bromelain ulja i masti: lipaza .........................................................
  8. Druze nista nije smesno ja nisam alhemicar procitao preveo koristio izneo svoje misljenje na temu ako ti znas nesto vise izvoli napisi mozda nesto i naucimo tema je bila parenje boila i ja sam izneo iskustveno svoje misljenje,skrenuli smo temu ako zelis otvori novu po ovom pitanju i ako nesto znas napisi da naucimo nesto posto mi izgleda nemamo pojma ali zato imamo puno sati provedenih na vodi sto u slobodnom sto u takmicarskom ribolovu Uglavnom to su sve samo markentiški trikovi. Baze mirisa su ulja, alkoholi i esteri, a niti jedan od njih nije termostabilan.
  9. Liquid Flavours(tečni ukusi) Sledeći izbor tečnih ukusa je specijalno izmrežen od strane Essential Products-a upotrebom kombinacije prirodnih ukusa i ukusa indentičnih prirodnim.Čak šta više baza ukusa je formulisana da ostane stabilna na visokim temperaturama stoga za razliku od drugih ukusa ovi se neće izgubiti tokom procesa kuvanja mamaca. Hahahahaha, super ti je objašnjenje tosi pročitao u njihovom katalogu? Pitao sam te koje su to baze mirisa koje su stabilne pri kuhanju? Ili da pojednostavim na kojoj su bazi napravljeni essentialovi mirisi???
  10. Znam da je off topic. ali koje su to tremostabilne arome???
  11. Malo mi je čudno da vam se to događa, jer po meni im se kvaliteta definitivno poboljšala pogotovo što se tiče safety bolt kopći i conical tuba. Mislim da si prije naletio na neka stara pakiranja ili jednostavno greške u materijalu.
  12. pa lijepo te pitao cim potkrijepljuješ svoje izjave..ne razumijem zasto se sada pravis luda, valjd Miha zna o čem piše.. Miha vrlo dobro zna o čemu ja pričam,a znaš i ti.Zato te vaše fore nekome drugome prosipajte ali meni nemojte. Pa nikako da nam kažeš koji su to rezultati s kojima raspolažeš, tako da baš i neznam na temelju čega raspolažeš tako velikim znanjem o natjecateljskom šaranolovu osim kako si i sama rekla promatranjem drugih ekipa .
  13. Pa interesantno je onda kako su svi koji su došli do pobjedničkih pozicija a ja ih znam nekoliko baš došli sa ovom taktikom.Jedan od tih primjera su ti i Gašo i Mario,a da druge i ne nabrajam.Ne kažem da je baš 100 % uvjek sigurna ali igra itekako veliku ulogu u svemu.Probaj ti onda ne pothraniti ništa kraj takvih koji bacaju i onda čekaj ribu,nema šanse da ti dođe. Nekad i nemaš sreće s tim ali u većini slučajeva se pokazala najboljom. Ti misli šta god hoćeš ali ja sam to gledala na svoje oči i po svom iskustvu to znam.Naravno da postoji još brdo drugih faktora kao što su kvaliteta mamaca ali ovo igra itekako veliku ulogu u svemu. O ovome bi se mogla i cjela studija napisati. Osima toga ja ne lovim ligu kao ti a to je nešto sasvim drugo U kakvoj većini slučajeva, tj. po kakvom osobnom iskustvu i sa kakvim osobnim rezultatima možeš potkrijepiti ovu svoju teoriju? Ima puno više ekipa sa puno značajnijim rezultatima ( svjetske medalje i brojni kupovi) koji su postiguti različitim taktikama, a ne samo jednom koja se najčešće pokaže lošom osim ako riba ne uzima kao luda. Kad jako nahraniš, a riba ne prima najčešće se događa da imaš puno manje grizeva od ekipa do tebe koje umjereno i postupno hrane. Što se tiče Maria i Gaše dva puta su lovili do mene i nisu se baš nalovili 8-)
  14. S ovim se nikako ne bi slozio, ne postoji taktika koja uvijek daje odlicne rezultate. Pri niskim temperaturama s ovim pristupom mozes zatvoriti jedino samog sebe .
×
×
  • Create New...