Jump to content

Macak

Registrovani Član
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About Macak

  • Birthday 01/01/1970

Macak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Ave Gato NegroDa li si misljenja da i nutramino,minamino,atractamini ppc i sl stvari nisu uopce potrebne u boili tj izvana ?
  2. Macak

    Bird mixevi

    Pa moze Jane moze.Uzmes neke komponente koje ide 20g i pomijesas s nekom koje ide npr 100g a razlicite je boje.20g se da lijepo izmijesati sa 100g.Ovih 100g se da lijepo izmjesati u 1kg mixa.Ako su komponente razlicite boje odlicno vidimo da li su se dobro promijesale Sto se tice GLM stavite ipak u jaja da ne kompliciramo ali neke komponente mozete izmijesati kako sam vec i naveo.
  3. ja koristim zamrznuti (ima skoro u svim trgovinama) koji ostavim da se otopi i onda u mix.Spirulinu stavljam kao i brasno algi takodjer u boilu za amura.
  4. Jedno pitanje zac u vezi spiruline.Kako se tebi pokazala u hladnijem dijelu godine i koliko je doziras ? http://s2.postimage.org/1cRlY0.jpg
  5. Ovo super izgleda .Za one koji se ne mogu ovako snaci jednostavnije je da kupe nesto ovako http://www.gasfritzen.de/campingheizung ... p-513.html Dobije se grijalica,regulator i crijevo 1,5m za 37€. Izadje nesto jeftinije nego ova preradjena grijalica od carpvorevera koja doduse ima prednost jer moze jos uvijek koristiti kartuse.
  6. Macak

    Tiger nuts

    Ima nesto u toj teoriji jer i moje iskustvo s tigerom je da na vodama s puno skoljki,puzica dobro radi.Da li zbog izgleda ili efkta krckanja ne znam ali sam imao konstantno grizeve.
  7. Sad su talijani vlasnici RH.Vec sam dobio kemiju a intersantno je da ima sad i tvrdi kukuruz (kao i secerac) s njegovim aromama.
  8. E kad bi mu neko rekao i za "kip tablu" bio bi brzi kod rolanja koristim ju za boile manje od 16mm inace kosi roler za vece promjere. http://www.imagesforme.com/upload/06db42ce.jpg http://www.imagesforme.com/upload/e15a6ef6.jpg http://www.imagesforme.com/upload/5d9381af.jpg http://www.imagesforme.com/upload/12a00b21.jpg
  9. Evo moje iskustvo kako da se rijesim deverika i manjih sarana na hranilistu i pokusam uhvatiti kojeg veceg.U sredinu hranilista nabacam kukuruza secerca,konoplje,jecma a okolo boile i tvrdi kukuruz(najbolje mi se pokazao onaj za golubove koji nakon dana mocenja jedan sat kuham).Deverike babuske (a ponekad i pastrmke jer ja sam iz Bayerna )naprave pravu uzbunu na hranilistu skupljajuci partikl.To ce privuci i one vece sarane koji su oprezniji i nece se zaletit tek tako na hraniliste vec ce polako na rubu hranilista uzet po koju boilu i uz malo srece i moj mamac.Tu taktiku sam nazvao Caru (saranu) carevo a i ostalima nesto. http://img262.imageshack.us/img262/1372/zweikrugasx7.jpg Shot at 2007-06-27
  10. Pozdrav svima! Zovem se Grgic Dusko,rodjen davne 1965 u Osijeku a zivim u Münchenu.Od moga posljednjeg posijeta ovom sajtu, vidim, okupilo se lijepo drustvo i nadam se da ce te i mene prihvatiti.Neki me znaju pod nickom Macak a neki kao Rocky Rocketeer a raduje me da ovdje upoznam i one saranase s podrucja ex Yu s kojima se do sada nisam sreo ni na vodi ni na forumima.
×
×
  • Create New...