Jump to content

nesa87

Registrovani Član
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by nesa87

  1. https://www.youtube.com/watch?time_continue=17&v=5pLjcqBEACc Op, opa, ovi sa raketom na najboljoj tehnoloskoj inovaciji Srbije, Idemooo ribolovci
  2. Odlicna raketa, celu sezonu sam pecao sa njom i nemam ni jednu zamerku. Definitivno bolja od sbomba.
  3. Danas testiran DOT Spod, malo je reci da sam odusevljen. Konacno se pojavila raketa koja odgovara mojim potrebama, tu prevashodno mislim na izuzetno lako punjenje jednom rukom, i ostale karakteristike su fenomenalne (let miran, otvaranje svaki put, lako vadjenje iz vode). Sve pohvale za inovatora i Carp System. Što se mene tice od sada će DOT biti moj prvi izbor, kakvi su vasi utisci ko je imao prilike da je testira?
  4. Pozdrav kolege, posto planiram da uzmem masinice, molio bih vas da mi vasim iskustvom olaksate donosenje odluke koje masinice da odaberem. Razmisljam izmedju sledecih modela: 1. PENN Surfblaster 7000 2. SHIMANO Titanos 5500 XSA 3. SHIMANO Speedcast 8000 XSA 4. DAIWA Emblem X 5000T
  5. Sto ljudi, sto ćudi. Vallas-ov komantar je ubedljivo najbolji I sveobuhvatan. Ovo sto se tice daljine 99% ljudi koji su je probali koliko vidim po predhodnim komentarima kazu da leti odlicno a mislim da je to prvenstveno zbog svoje aerodinamike, manjeg poprečnog preseka od velikog spomba, aerodinamican oblik “suze”. Ovo da leti 70-80m uz tesku muku je smesno. Brzo u teretanu mozda je stap I mašina extra ali bacač slab. Kada nesto bacas na dunavu to leti do 70m Kad nesto bacas na tamisu to leti 100m Kad nesto bacas na bari to je 130m Ovo je sve optička varka koju daje manji-veći prostor a na nekim jezerima su plovci daleko od tačno razmerene udaljenosti od obale Primera radi drugar I ja smo probali Kordu skyliner, veliki Spomb, I Xplode I po tom poredjenju Xplode dominira sa daljinom. Svaki majstor ima min. 10 šrafcigera, 5 klesta, 3 busilice… Xplode je takodje jedan od alata za nas pecarose I sto se mene tice jedan od boljih. P.S. Nemojte mi zameriti ono za teretanu
  6. Prosle nedelje pecao sam u Debeljaci i koristio Xplode. Savrseno mi se pokazala, lako je izvlacio i cela manipulacija je bila veoma laka za mene, na daljim rastojanjima iako neki put zaroni po mom misljenju se izvlaci lakse od svake korde i slicnih raketa tog oblika.
  7. Sranje. Bas me zanima kako će da ispada hrana iz ove rakete?
  8. Pa na Xplode sam mislio, ovo je tema za Xplode.
  9. Krenulo je !!! Kako sam cuo cena ce biti 1190,00din.
  10. Punjenje je veliki nedostatak spomba, zato ga ja i ne koristim kada sam pecam, nego samo kada ima neko da mi puni, a kada bi ga i koristio radio bi onako kako je Sandro81 opisao, ali takav način dosta usporava samo hranjenje.
  11. Koja je tek to zajebancija sa lopaticom. U jednu ruku držiš raketu, u drugu lopaticu, a gde ti je stap? Moras da ga spustis na zemlju ili?
  12. Biće Xplode dobra raketa, izgleda da se porizvođači spompa uplasili konkurencije i veoma brzo reagovali (izbacili plovak) a to je znak da im nije sve jedno.
  13. Kako znaš da je problem kod izvlačenja, pošto je u prethodnom postu rečeno da će u prodaji biti tek od decembra? Da li si je već koristio?
  14. nesa87

    debeljaca

    http://www.dodaj.rs/f/3B/GS/3pEU7CEn/jezero u debeljaci.jpg
×
×
  • Create New...