Jump to content

Sonic

Registrovani Član
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About Sonic

  • Birthday 01/01/1970

Sonic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. EJ Matija! Kao prvo pozdrav i na ovom forumu ) Ovo za Slamon od nutrabaitsa nije ništa čudno. Nutrabaits nema više iste dobavljače. Niti jedan miris im više nije isti. Ja sam to primjetio na CSL liquidu. Često ima šaljem neke upite preko nutabaits cluba i ljepo su mi tako odgovorili! Naime u nazad dvije godine jednostavno na tržištu nema nekih komponenti koje su oni koristili i stoga su prinuđeni kupovati neke druga ali garantiraju da ima je kvaliteta ostala nepromijenjena! Evo copy-paste njihovog odgovora: Hello there, I cannot deny that the current supply of CSL is not the best I have ever seen, but unfortunately this is all that is available at this time. I have had this conversation with several bait companies in recent weeks and I am sorry to say that this situation is the same for everybody. I hope very mush that our next delivery will be back to the original quality, but only time will tell that. Contentwise and nutitionally the prpduct is identical, it is the smell that differs. Be lucky Bill Cottam Nutrabaits Ltd Unit C1 and C2, Canklow Meadows Industrial Estate West Bawtry Road Rotherham S60 2XL England Tel 0044 (0) 1709 370990 Fax 0044 (0) 1709 370991 w w w. nutrabaits.net
  2. Da to sam i ja napiso! Al ipak kupovanje u trgovinama u kojima se puno prodaje daje kakvu takvu sigurnost da je roba svježija! Vjerujem u to da proizvođači ili brendovi (nutrabaits, solar, itd.) drže robu u boljim uvjetima nego trgovine pa u trgovine stigne kolko tolko svježa! Držanjem mirisa, amono kiselina i sličnih stavri u hladioniku produžuju rok valjanosti. Slažem se da se miris nemože pokvarit al meni se jednom desilo sa starim mirisom od nutrabaitsa da je nakon dužeg vremene (pošto ga baš nisam koristio, stajao je nekoliko godina) izgubio aromu (miris). Mislim imao je on miris al nije to više bio onakav intezivni kao novi!
  3. Takva pitanja su i mene mučila pa sam odlučio NUTRABAITSU poslati mail za komponente koje su mene osobno interesirale (na dnu je copy-paste odgovora). Na Moorovim proizvodima zna pisat do kad je rok upotrebe ili vremenski koliko neki proizvod traje, nigdje ne nalazim kad je proizveden. Neke trgovine ljepe deklaracije sa godinom uvoza al sve je to onako LI-LA. Za mixeve ti nemogu napisat ništa pošto ih ne kupujem, a za aminokiseline (kao što češ i sam vidjeti u doljnjem tekstu) vele 2 godine. Traju one i duže ali je stvar sa njihovim spremanjem (moraju se držat na hladnom). U krajnjem slučaju pokvariti se nemogu ali dolazi do gubljenja nutritivnosti. Puno toga sami proizvođači-uvoznici napišu da bi se više i brže kupovalo (vidi prošo je rok trajanja pa baciš) Evo interesantna stvar je da na deklaracijama jedne trgovine su stavili za nutabaitsov miris rok valjanosti 2godine, iz nutrabaitsa mi odgovorili 4godine. Vlasnik dučana je garanitrao da je roba friško stigla tako da otpada ono da je stavio kao još 2godine, što bi bilo i ludo za vlasnika. Jedina stvar je sa čime se posebno treba pazit su riblja brašna. Ja ih osobno kupujem u trgovinama koja su posebno frkventna (puno se prodaje) pa mi daje kakvu takvu garanciju da se roba kreče, a ne stoji u trgovini dugo vremena nepravilno skladištena. Kad kupujem riblje uzimam količinu koja mi treba za rolanje izrolam i sa boilama na vodu, a ostatak u škrinju Evo moje pismo sa njihovim odgovorom! DEAR SIRS, During several years, I have been using only your products (components) for making MIXES and BOILS, and I can say only all the best for it. With this letter I would kindly ask you if you could inform me about the product life of the following products in the text down written. Unfortunately, in Croatia we have problem regarding this matter, because we can only find marked date of import, and it happenes that is more than two years old. So, I'm interested in product life of the following components: -ELITE RANGE (PEANUT) 4 YEARS -TOTAL HEMP OIL 2 YEARS -LIQUID KELP EXTRACT 2 YEARS -CORN STEEP LIQUOR 2 YEARS -KELP POWDER 2 YEARS -ROBIN RED 2 YEARS -RENNET CASEIN 18 MONTHS -WHITE FISH MEAL 18 MONTHS -FISH MEAL (PRE-DIGESTED) 1 YEAR Good luck Bill Cottam Nutrabaits Limited Unit C1 & C2 Canklow Meadows Industrial Estate West Bawtry Road Rotherham S60 2XL England Tel: 0044 (0) 1709 370990 Fax: 0044 (0) 1709 370991 Email: nutrabaits@aol.com http://www.nutrabaits.net
  4. Evo i moj glas (DA) Trbalo je inzistirat na diskvalifikaciji JAR-a i to samo iz jednog razloga! Ne da bi netko drugi bio prvi (u ovom slučaju Vi) več iz razloga toga što se jedino tako može spasit ovakva natjecanja! Prošle godine kao i ove godine sam polako izgubio volju za pračenjem SP-a. I ne samo da je trebalo kaznit JAR veče je trebalo i kaznit Portugalce, a možda i nas Hrvate ako nisu(smo) htjeli ponovit potpis nočnih ulova Francuza! Neznam dali su Francuzi zadnju noč imali ribu kad su im ljudi sjeli na stazu i pratili ih što rade.? Ovim putem bih želio čestitati reprezenmtaciji Srbije na izvrsnom rezultatu i fer borbi kao i svim ostalim repkama koje su se pošteno borile do kraja!
  5. Zovem se Sven imam 33 g i iz Ludbrega sam(Hrvatska) Ribolovom se bavima od dana kad još ni štap u ruci isam mogao držati, a šaranskim ribolovom nekih 12-13godina. Pošto sam aktivan na forumu iz Hrvatske i BiH odlučih se biti i na ovom vašem! Makedonci i Slovenci če me morat malo pričekat kad polovim neke rječi Pozdrav svima!
×
×
  • Create New...