Jump to content

diablo

Registrovani Član
  • Posts

    262
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

diablo last won the day on December 13 2012

diablo had the most liked content!

2 Followers

About diablo

  • Birthday 06/13/1982

Profile Information

  • Pol
    Musko
  • Lokacija
    Kovin
  • carpteam
    ludnica kovin

diablo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

60

Reputation

  1. Dzaba kad covek nema camac....
  2. za DUNAV i pecanje iz camca ti ni ne trebaju stapovi 3,60 ako vec neces da vucaras stapove iz dva dela koji su min 180, tako da bilo koji stap akcije od 80 do 150gr ti zavrsava posao, moja preporuka za dunav je stap do 3m sve jedno da li je tele ili iz dva dela, ponuda je tako sarena da treba da pustis masti na volju i da uklopis sa dzepom!
  3. Na kojoj daljini si uopste mogao da pecas na Dunavu? Mislim da 80-90m sa obale ne mozes da pecas!
  4. Promenis mesto i pustis nekoga ko ima camac da peca, salim se ali nemoguca misija!
  5. Ljudi totalno nebitna polemika, zabranjen je tiger na jezeru i mi tu nista ne mozemo, samo drvimo u prazno....surovo ali istinito! Ja imam 30 godina i nazalost jos studiram ali sta je bitno....jako mi je krivo sto su puskice zabranjene na ispitima
  6. To sto dobijes je kazein sa prisutnim mastima....to ti sasvim dovoljno!!!! ali zasto je to kazein ja mislim da bi to onda bio mix svih proteina koje mleko ima? sta je sa laktalbuminima? ili su svi zajedno tu ali preovladjuju kazeini sa preko 90% (dajem primer i stvarno nemam informaciju za to vec pitam) pa ove i ne spominjemo? ni je mi bas jasno, al ako ce da poveca proteinsku vrednost mixa koristicu ga 100%
  7. Da druze, kazein je mlecni protein, to je to! Uzmes mleko najbolje domace na pijaci, ne kuvas ga vec ga zagrejes na 40 stepeni, dodas sirca u odnosu na litrazu mleka onoliko dok ne krene da talozi ostavis da istalozi i procedis i dobijes zilavu masu, razvlaci s e kao kackavalj....osusi i koristi gde ti vec treba! pozdrav!
  8. Kakva glupost u pm, kao mrzi ga da mota, pa koji ce onda a pecanju, neka sedi kuci i gleda na tv-u, mada mislim da je sprdnja, cisto fore radi!
  9. diablo

    Najbolji Carp Shop

    Ma koji ce mu zub kad ima sve ovo...
  10. koristio raketu, kupljena odnesena na pecanje, yabacio tri kg spoda, lepo leti, preciyna,lepo se vraca ali pukla plastika ti ona tri plasticna nosaca rrakete, sve isto kao kod korde ali mnogo kraceg veka:)
  11. Ma ok za prevod,mislio sam da li je neko koristio ,video uzivo...to sa sajta vidim i sam ali ipak hvala na pomoci!
  12. Zna li neko nesto vise o ovim stapovima....
  13. A cinjenica je da baba ostaje baba, a devojka moz' i da ne poraste u babu. A stavi babi tockove i eto ti formula. Ima i danas kvaliteta Trujo, a koshta kao i pre deset god...znaci mnooogo. I to je tacno ali dosta tih starih dozivelo da budu babe...
  14. U realnom zivotu je istina ali sto se tice proizvoda ne samo u ribolovackoj industriji cene su iste kao i pre 10 godina a kvalitet sve losiji...to je cinjenica!
×
×
  • Create New...