Jump to content

carpista

Registrovani Član
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

About carpista

  • Birthday 04/23/1976

Profile Information

  • Pol
    Musko
  • Lokacija
    Vojvodina ( Padina)
  • Interesovanja
    Pecanje , moleraj , poljoprivreda
  • carpteam
    CARPISTA

carpista's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

  1. Sve cestitke momcima za osvojenu medalju Uspeh je veliki i treba ga pozdraviti.... Ali bi voleo kao i većina ovde na forumu da znam dali je do izmene došlo zbog neposlušnosti takmičara i obilnijeg hranjenja koje je dalo rezlutat ili kako je napisano da su oni svoj deo posla odradili ( voleo bi da čujem koji deo posla možda mi pomogne na nekom takmičenju ) takode malo mi je nelogično da mi bacimo par raketa i cekemo dok ekipe pored nas bacaju veću količinu neznam lično Srkijan ali promena taktike je dala rezlutat sad dali je trebalo prvo da obavesti trenera ili ne sgurno nije nameravao da zezne ostale reprezentativce nego da nešto promeni i dobije ribu pozdravljam odluku srkija pošto vidim da u istom tekstu piše da je i Mudrinski promenio taktiku koja je dala rezlutat znači da je to ok ( to je moje mišljene svidelo se to nekome ili ne) Takođe svaka čast za SA Vladimiru Radojicicu na velikom pozrtvovanju i trudu kako bi reprezentacija uopste i ucestvovala na svetskom prvenstvu . Jedino što zameram ako smem tako da napišem ( pošto nisam reprezentativac i nisam bio ) ako je neko uložio svoj novac za reprezentaciju za (SRBIJU) po meni neznači da je vlasnik iste i još nešto s moje strane gledišta pa vljda i ti reprezentativci nisu otišli na na takmicenje preko veze nego su zaslužili plasmanom pa valjda mogu nešto menjati ako ne ide dobro mislim da je svaki sektor priča za sebe. Izvinjavam se ako sam nekoga uvredio ovim tekstom nije mi to bila namera Pozdrav
  2. A koji je razlog napuštanja takmičenja ako se može znati mora biti debeo razlog kad su napustili 90 min. pred kraj???
  3. Prošle godine isti datum isto je bilo. Slabo je bilo ...
  4. Jezero u Barandi postoji i lepo se pecalo nekad , pre par godina su ga ispraznili i zatvorili razlog neznam 27 aprila su ponovo punili jezero vodom iz Tamiša ali su verovatno zaboravili pustiti tako da nije sve tako crno (prevara) jezero ipak postoji i nekad je se tamo lepo pecalo a sad se čeka neka nova prevara da se tamo ubaci koja tona ribe .Tako da treba se zapitati ko je kupio jezero u Barandi napunio vodom a nije pustio ribu? Verovatno su neki i znali da je jezero punjeno vodom 27 aprila
  5. Kristijan_Sombor slažem se sa većinom teksta koji si napisao ali sa ovim neP.s. a sto se tice Deliblata od prosle godine, bolje da ne navodim koji su komentari rumunskih ekipa i kako su se prevareno oni osecali, tj vise izhebano nego prevareno. I zasto se skoro ni jedna ekipa od prosle godine nije prijavila? Prosli put su preovladjivali rumuni, a sada rusi, ko li bi bio sledi u redu za sisanje. Mogla je da se prijavi barem EKIPA GHITA iz Rumunije koja je pobedila u sektoru C u Deliblatu a o nameštanju da ne govorim o prenošenju ribe iz boksa u box itd.... neznam neki valjani razlog koji su Rumuni negativno mogli navesti osim nedostatka ribe dovoljno je odgledati snimak proglašenja pobedenika sektora C snimatelj je sve rekao na početku....A što se tiče zadnje noći na takmičenju u Deliblatu tamo je bilo svega i svačeg što se tiče Rumuna tako da ima nas više koji bi mogli prigovarati a mislim da oni nemaju razlog za to jedino mogu da žale za generalnim plasmanom. Pozdrav.
  6. Pozdrav . Takođe se slažem da je jezero Kraljevac poludivlja (divlja) voda i da se riba u početku uplašila raketa i silne hrane koju su nabacali i povukla se u trsku. Pecali smo u sektoru C na poziciji 34 tj. kod Žabe ( vikendica ) ambijent 5+ . Takođe pohvale za organizaciju ovako velikog takmičenja i bila mi je čast što sam učestvovao i ako da bog zdravlja ponovo ću. Što se tiče ulova očigledno neki zamišljau tone ribe i ribu svakih pola sata na udici (očigledno nikad nisu pecali u DELIBLATU) . Ako je bilo sitnih propusta sledeći put će se to popraviti . Inače zadnjeg dana u sektoru C smo bili prvi do 11h a onda nas je prestigao box 45 !!!??? A u generalnom plasmanu ujutro 5 odmah iza SENZOR PLANET razlika 22g. Jedinu zamerku imam što na kraju takmičenja nije podeljena konačna lista. Takmičenje smo završili sa 11.08kg tj. tri amura verovatno će nekome ovo izgledati smešno ali nije. Pozdrav od mene.
  7. CARPISTA prijavljeno kod tome KOTIZACIJA ZA TAKMIČENJE JE 70 E.PRAVILNIK JE SA DEBELJAČKIHJEZERA PECA MAX 5 RAVNOPRAVNIH TAKMIČARA NA 6 ŠTAPOVA MESTO BR 2 NE ULAZI U ŽREB.POČETAK JE 21.06. U 14 H (ŽREB) I PECA SE DO 23.06.13 H PRIJAVLJENE EKIPE SU: 1.CT MAJSTOR I MI-DOBANOVCI 2.CT CARP LIDER-DOBANOVCI 3.CT BATTERY SHOP-BGD 4.CT DAD-ZRENJANIN 5.CT VELIKA GREDA-V.GREDA 6.CT
  8. carpista

    Carpix

    Bilo je ja sam donosio ranije iz Mađarske ali kod nas ga uopšte nema zato sam pitao a od seansa nisam probao probaću na proleće hvala za savet
  9. carpista

    Carpix

    Prijatelju ja sam davno koristio jagodu top secret-amino a sad je nema nigde dali je ti koristis? Meni se pre 7-8 godina odlicno pokazala a sad je nemogu nigde naći jel imas nekog za naručiti? Pozdrav.
  10. carpista

    BAKA

    Po čemu se razlikuje Melegova aroma od naprimer Nešove po nekom posebnom šmeku ili? Ako pričamo o istoj bazi (neznam da li ima Meleg i druge baze)
  11. carpista

    BAKA

    Jane ako možeš pojasni ovo dali si mislio na sunčane dane i tmurne ili na godišnja doba ili na temperaturu vode? :think:
  12. carpista

    BAKA

    Pozdrav Evo mene još zanima dali stavljate u baku nešto što nije od VDE osim betaina ?
×
×
  • Create New...