Jump to content

Batina

Registrovani Član
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Batina

  1. Može li mi netko pojasniti koji su to kriteriji po kojima neku vodu smatramo komercijalnom? Po meni su to vode gdje se ulovljena riba plača po kilogramu i odnosi.A vode čiji su članovi marljivo radili pa sad imaju više i veče ribe a samim tim više prodanih dnevnih i godišnjih karata,k tome na večini se zabranjuje odnošenje kapitalne ribe a na nekima potpuni režim ulovi i pusti. Dali je to komercijala?
  2. U svom dugogodišnjem stažu imao sam prilike isprobati dosta komponenti od navedenih firmi pa evo u kratkim crtama neka od mojih iskustava:Solar-Club mix jedan od najboljih mixseva Arome na bazi estera sigurno najbolje Aroma lignja & hobotnica sa ph 11 savršenstvo ----------------------------------------------------------- Nutra baits največi i najkvalitetniji izbor eteričnih ulja Arome iz specijal serije odlične ali paprene za novčanik Cajuseri a posebno cream opaka stvar ------------------------------------------------------------------- CC Moore ponuda prirodnih tekučih atrakanata tipa :Marineamino,Salamon kril ex, Musel ex. itd savršene stvari . Ponuda kvalitetnih i cijenom prihvatljivih brašana i praškastih aditiva tipa:Lt 94, Predigest,LZ-30,Spirulina,GLM itd. omogučuje kreiranje mamaca za svaku vodu i svako doba. Odisey xxx sa 10%GLM-a da ne pričam sve govori ovih 10% I na kraju po meni pobjeđuje CCMoore jer osim kvalitete ima najbolji omjer uloženo-dobiveno.
  3. Od Sufixa koristim i preporučam Perfomance braid,slična Matrixsu ali okruglija i gušče pletena.
  4. Koristio sam olova od večine proizvođača ali otkad sam kupio kalup najmilija i najjeftinija mi je moja proizvo0dnja.
  5. Za spoj špage i najlona dupli uni a za spoj debelog najlona sa tanjim osnovnim Albrajt čvor.
  6. Potpisujem mišljenje osim u dijelu gdje se radi o ubadanju po mome od in line je bolja kakva ljepotica
  7. Ovakve prezentacije nisu potrebne na svim vodama ali ako loviš na vodi na kojoj je svaka riba bila desetak puta na udici svakako daju ribu dvije više.
  8. To sad rade Talijani otkad im je Rod prodao firmu.
  9. Pošto sam novi na ovome forumu pozdravljam sve članove.
×
×
  • Create New...