Jump to content

CveleCarp

Registrovani Član
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

CveleCarp last won the day on April 27 2013

CveleCarp had the most liked content!

CveleCarp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Prva nedelja završena Rare
  • Mesec dana kasnije Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

6

Reputation

  1. CveleCarp

    Zvornicko jezero

    Sta bi sa tim pecanjem sarana na Zvornickom!? Jel pecao neko skoro?
  2. Ne bih da dizem tenziju ali se mora znati i razumeti. U danasnje vreme nije tesko nesto napraviti ili iskopirati, a pogotovu nije tesko kinezima napraviti stapove. Kvalitet formax-a je relevantna stvar, Toliko je relevantna da kad im udjes u radnju vidis samo duhove. Toliko o kvalitetu a da ne pominjem izlaz musterijama u susret, premnogo reklamacija! A kad si pomenuo poredjenje automobila, veruj mi da Formax nije Yugu blizu a kamoli citroenu. Ja posedujem varalicarca Formax i Prologic saranske i ne mislim da su najbolji ali znam da je Formax djubre! Molim da niko ovo ne shvati licno, to je stav nekoga koji je video malo vise od prosecnog ribolovca.
  3. Gde se ovo moze naci kod nas i za koje pare?
  4. Ne znam koje su cifre u pitanju, ali izbaci sve iz opticaja i juri t-carp 13/3.5
  5. Delimo misljenje... Zegledao sam i vrteo i googlao malo po stranim forumima, kazu da je fina ta surfblaster... p.s.moze li se znati gde si je uzeo i koliko parica?
  6. Za sta glasate? Okuma triorex salt VS Penn Surfblaster 7000 P.s.samo bez onih velikih mudrosti, sta god uzeo neces pogresiti,... i slicno
  7. Od dva svedoka nema nista, nije vise moguce tako napraviti papire. A kad kazes brata blizanca, mislis tacno na sta, kako?
  8. Pozdrav ljudi, nabavio sam mini shark pa nemam papire o vlasnistvu i ne mogu da ga registrujem. zna li neko neki trik kako da napravim papire? Terao bi ga sa pentom a i prenosio bih ga preko granice, zato mi i trebaju.
  9. Ja ne razumem, ovde si za to da pisemo o iskustvima sa vode-a, pa onda u nastavku kazes da se skupite kad dodjes u Bg na pecanje da zabavljas ljude sa tvojim akcentovanim govorom.... Ako sam razumeo ovde si za ozbiljne teme bez pravopisa (razumevanja) a na vodi (gde treba da mudrujes) ti se zaEbavas... Stvarno mislim...
  10. Kad ne bi mi nesto izfilozofirali i pravili se premudri.... i od svega dizali ruke i bili u fazonu ma bole me K. Nema izuzetka, ima i na banderi da se pise pravilno a kamoli ovde!!!
  11. Nabi mu te vile u d...
  12. Da se nadovezem KOVAOS... Ukoliko imas takav princip kupovine i cuvanja pribora (na kratke staze) onda samim tim potvrdjujem moj savet, kupis nesto polovno sto vredi (a mozes za te pare) i nakon 3-4 meseca prodas (podrazumeva se da cuvas stvari) za koliko toliko iste pare... Mislim da ce se sa ovim savetom sloziti ljudi koji su pravi ribolovci, i siguran sam da dosta njih radi ovako...
  13. Jel si ti to opasan? Ako si vec na forumu, pisi, kad se vidimo pokusaj da budes to sto nisi... I molim te da ne nastavljas sa ovim junastvom ovako virtuelno... Dalje, ukoliko neko zeli nesto da mi kaze da sam pogresno razumeo, recice mi sam, ne znam sta ti pokusavas da ispravis... A sator nema sta da koristim, za nekoga ko je imao prilike da proba svakojake, od Fox-ovih do onih kamperskih iz 80-tih, kvalifikovan sam da tvrdim da za te novce vredi uzeti pre nesto polovno nego to... Mislim da sam bio i vise nego jasan!
×
×
  • Create New...