Jump to content

CarpBeauty

Registrovani Član
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by CarpBeauty

  1. Mnogo toga može da se nauči, i da se opremljen nekim znanjem, pogledom i taktikom ode na vodu. Da se potestira, da se barem lakše zna kako, kada i zašto tako.

     

    Svaka čast Željko i hvala.

     

    A šta čekaš sa knjigom, bogami ne znam :dance: :lol:

  2. Ae... Kolko pročital, polabavili ste me :) A ako sad idemo ovako, ako može ko pomoči.

     

    Century FS ako mu po rubu metnemo Harrison Torrix ili Chimeru. Ko može da što kaže? Recimo da je Chimera malo kruča u sredini, a kod Torrixa jači vrh. Što bi ovdje odabrali i zašto?

  3. Sve to pet. Kupujemo več nešto takvo... a kad dođe do deala, bit če cijena 30% - 50% viša... I tu razliku dobivaš natrag kad kupiš više komada.

     

    Za svoj proizvod i brand naruđba je od 50komada pa na dalje, najrađe vide kad ih uzmeš barem 300, pa onda i cijena pada... Prijevoz 28kubika robe je 1860USD + nekih 400USD troškova oko razpakiranja, skladištenja + prijevoz do vašeg dučana-skladišta.

     

    Sve se to radi kod kineza, mijenja se oblik, materiali alu šipki i material PU najlona. Nije baš neko šesto čudo, da se odkrije takve stranice, a i marže kad se sve zbroji, da zaradi BrandName i prodavač...nisu baš neke ;)

  4. samo budala bi kupovala najlon iz kine i namotavala ga i pakirala u svojoj zemlji... Zašto? Odgovor je jednostavan... jer ti kinez u cijenu uradi sve to :)

     

    E pa kako očeš da kupiš dobar najlon i da znaš da češ ga kupovat još 2-4 sezone istog, moraš znat di u Kini se rade najloni. Među proizvođačima opreme dobro se zna u kojim provincijama u Kini se rade koje stvari i di se kupuje najbolje...

     

    Tako se dobro zna u kojoj provinciji se rade najloni i špage, di se rade virbele (one made in japan.:) ), di se rade štapovi, di se radi drobni pribor, di se radi sve i što... A baš udice,... rade 3 tvrtke... a prodaje ih 100.000 ...

    A jedna tvrtka radi i kovane na ruke... da dobro ste čuli... Rade kovane udice za tunu ipd...ali tu je i cijena poprilično zlatna.

     

    Barem za neke tvrtke, koje imadu jako jako dobre najlone ... kupuju se na Tajlandu i JAR-u. Baš jedan prejeben svetski najlon, žute boje izvire iz JAR-a...

     

    Sam radim neke druge posle sa kinezima i dobro znam kakva im je politika. Je da su jeftini i da rade za male pare... ali ako si spreman malo više naplatit, napravit če ti bogovska čuda... stvarno znadu radit i kvalitetu za netoliko više para... I oni se cijene...

     

     

    Nije Kinez kriv, kad mora nekaj uradit po smešnoj cijeni...

  5. imao 3 komada i prodao ih. ALI! Ne zato jer su slabe, rola za te novce... odlična. Ima brzi prenos, pa se treba malo privadit, jer imaš ponekad filing ko da kamen motaš kad je riba gore. Kočnica je super, jedino baitrunner je pomalo kineski ali opet ok. Pouzdana rola i puno ljudi lovi na nju.
  6. MIx Debeli Bip

     

    20% vlažna hrana za kanarince (premium gold)

    10% suhe hrane za kanarince (premium)

    10% salmon riblje brašno

    15% sojina brašno odmaščeno (6% masti)

    15% instant krupica

    6% calcium caseinate

    5% rennet casein

    5% sirutka

    5% mljeveni mix sjemena

    5% rogač mljeveni

    4% kurkuma, spirulina, liver

    __________________________

     

    sol, pivski kvasac, betain

    5ml aroma kombinacija

    20ml minamino

    10ml salmon oil, 10ml laneno ulje

    2ml talin

     

    Ovdje ima sve kaj treba da dobro jede i da dojde po još :)

    • Like 1
  7. Bok

     

    Ime mi je Robert, dolazim iz Slovenije i imam 25 godina. Ribolovac več od malih nogu, a šaranaš tek par godina.

     

    Moram da kažem jako fascinantan, prijazan i pun informacija forum. Sviđa mi se "odraslo" djelovanje foruma i stvarno odlični iz izcrpljivi članci. Uživaš u čitanju. Svaka vam čast dečkima koji sve to pišu i da bude još ovakav red i dalje. Dobro druženje i valjda, da se upoznamo i van monitora :)

     

    :clap:

     

    Lp, Robert.

×
×
  • Create New...