Jump to content

nesa stepanovic

Registrovani Član
  • Posts

    55
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by nesa stepanovic

  1. u pravu si. Evo javno se izvinjavam ljudima na komentaru, zovem mecana da pitam za uslove takmicenja i brisem pro fil sa sajta , j..o me onaj ko me nagovorio da se registrujem. POZDRAV SVIMA :hand: :hand: KAD NEZNAM DA CUTIM
  2. GLEDAJ TO OVAKO JUCE SI POCEO DA PECAS A VEC SI POPIO SVU PECAROSKU PAMET TVOJI GOVORI SU MNOGO TUZNI I MNOGO MI TE JE ZAO VEROVATNO NEPECA BIG CARP PA NECE NI NJIHOVI PULENI :whistle: MISLIM DA TI ZNAS KADA SAM JA POCEO DA PECAM i to nema veze sa tim ko je pokupio pamet. svi smo poceli koliko toliko isto. ja navodim cinjenice koje su mi zasmetale i to nema veze ni sa kim a pogotovo sa BIG CARPOM. NELOZIM SE NA TAKVE STVARI. nerazumem zasto si se toliko uvredio. kad se sretnemo na vodi ili u gradu kao onda na centru kada smo pricali o BUDUCIM DRUZENJIMA i nekim planovima onda mi slobodno ponovi ovo od malopre sto si napisao i reci da nisam u pravu nije problem nikakav a ne na ovaj nacin jer se dobro secam nase price a seti se i ti. POZDRAV
  3. bova nije PECAROS NEGO ZABAVLJAC. to je velika razlika :banana-dance:
  4. nikako da organizatori shvate u cemu je problem ove rasprave. da pokusam da objasnim, prva prica je bila o kotizaciji od 30 do 50 evra. niko nije pitao za nagrade i svi su jedva cekali da pecaju na pavlovcima racunajuci i mene. onda se nadje neko PAMETAN da kaze da je kotizacija 100 e a oni koji su uvek bili protiv takvih stvari ga podrzavaju. kaze organizator bice vredne robne nagrade za prva tri mesta?????????? koje su to nagrade? evo malo matematike koju svi spominju 40 ekipa puta 100 evra jednako 4000 e. 60% nagradni fond za prva tri mesta. pa jel prvo mesto stapovi GREYS ILI NEKI AUTO. KAZITE STA JE. OSTALIH 1600 EVRICA VEROVATNO IDE ZA PASULJ I MAICE. neradi se o nikakvoj sabotazi nego o tome da jedino ovde povpodom ovog takmicenja moze snekim da se diskutuje. ispada da se svadjamo medjusobno sto je jako ruzno a ovo citaju i ljudi sa strane koji bi dosli ne samo u pavlovce nego i na neka druga jezera. ZAR NISI BAS TI BOSANAC NA OVOM FORUMU VEZANO ZA LIMUNOVO TAKMICENJE REKAO DA DRUZENJA POSTOJE DA BI I MI OBICNI SMRTNICI MOGLI DA PECAMO ili si to zaboravio. ja 99% necu pecati u pavlovcima bas zbog tih jeb...ih 100e a vama zelim da imate odziv 100% i da sve prodje u najboljem redu a u slucaju da nesto prodje naopako sto se tice odziva nekome ce ovo biti dobra skola za ubuduce.
  5. sale na tvoje druzenje dolazim pa bilo ono 2,6,10,24,36, 100......sati nebitno je. jel sam ja to dobro razumeo da bova pece palacinke ili ne? ako pece dobice 1 evro po palacinku da i on uzme pare. :dance:
  6. PRIJAVE SU DO 25.JUNA A SLIKA NAZALOST NEMA ZA SADA JER JE PRISTUP ZABRANJEN. AKO PRONADJEM CD SA SVOJIM SLIKAMA OD PRE PAR GODINA POSTAVICU IH. NEVERUJEM DA NEKO IMA SLIKE SKORIJEG DATUMA, JEDINO AKO SU SE ORGANIZATORI SETILI DA SLIKAJU OVIH DANA DOK SREDJUJU MESTA, AKO SREDJUJU.
  7. pozdrav za limuna. ZIVEO GOVORNIK. :bow-blue: :bow-blue: :bow-blue: :banana-dance:
  8. kako god ti kazes sokole tako neka bude. verujem u tvoje rasudjivanje. samo napred sa organizaciom :clap: :clap: :clap:
  9. kod limuna smo barem znali za sta pecamo a i decko je posten do koske i odradio je sve na najvisem nivou. niko nije imao zamerku koliko znam. ovde se jos nezna ni koliko ekipa peca(mogucih 40 prijavljeno/?) ni koliki je fond nagrada.... znaju se pravila koja vec svi znaju. i kakvi su to fazoni kao ko je pecao u borkovcu placa 80evra a ko nije placa 100. da nije bilo mecana u borkovcu nebi bilo ni takmicenja do kraja kako je islo. ali to je neka druga prica. lepo je rekao tomic citiram DA BI TI NEKO DOSAO MORAS I TI KOD NEKOG DA ODES NA TAKMICENJE ILI DRUZENJE, NEBITNO. sokole mene 90 posto racunaj za BASIANU.
  10. bravo sokole. lepo si to rekao :clap: :clap: :clap: valjda cemo naci pare, ustvari pare nikad nisu bile problem , para nema. :naughty:
  11. :naughty: :naughty: :naughty: Ne ne nece Zoran vise hvala im radije cu ja prosetati od ekipe do ekipe pomalo, ono mi je bila skola za ubuduce... nije bilo tako strasno. malo si trenirao. :character-sebastian:
  12. kazite mi na kom to drvetu rastu stotke pa da uberem jednu da se i ja druzim. mislim stvarno ste preterali. a mozda je prva nagrada 1500 evrica pa se nekom i isplati? ajde da cujemo koje su nagrade.
  13. izgleda da nije bio problem u policajcu na dosadasnjim takmicenjima nego u bodoru i vujanicu. izgleda da ce oni na klupu za razerve. :whistle:
  14. pa nije ti ni sada kasno. sa vlajkom pod ruku i u beli svet. bog da vas vidi. :dance:
  15. ma jos samo da tamo nadje neku devizno osiguranu babu izgubice mu se svaki trag. mozda ce mu zbog te babe tih 50 vrsta piva biti malo :whistle:
  16. znaci opet :violence-duel: :violence-duel: :violence-duel: :violence-enforcer: :angry-banghead:
  17. hahaha :clap: :clap: to za nevidljivu moras pitati nekog drugog jer nije za forum. to je prica za sebe. ovo je bas BELA jos je zovu i CIKA MIRKOVA BOILA,oni malo upuceniji. ja nisam hteo da pecam na te nevidljive jer nisam hteo da se blamiram posto neznam kako da vidim kuda da provucem dlaku na njoj
  18. e bas si nesretnik. jedino ja se nebrinem jer ja nepijem a kum nece biti tu. ide za nemacku verovatno tako da neznam skim cu pecati. jebiga nemogu sam. :think: :think:
  19. kad su mi limun i cika mirko rekli na sta pecaju ja dobro nisam pao u nesvest. mislim na tu belu boilu. nisam mogao da verujem pa su me vodili da mi pokazu. svaka cast. znam da se na desetci redovno peca i hrani, znam i u kom delu mesta i ovi su cak i tako probali i nista. haha mozda sam ja imao bolji mamac na 11. pa sam im odvukao ribu. al sm majstor hahaha. salim se, ovo sigurno nije razlog. moje iskustvo do sada mi govori da na takmicenjima riba gore slabije radi. mozda jos nije navikla na hranjenje ili raketu,neznam,ali mislim da bi pedja morao da hrani ribu na 12 da bi ona navikla na hraniliste. ipak se na 1,2,3 redovno hrani a pogotovo na kecu a znas i zasto.a opet sa druge strane gledajuci ja sam imao dva udarca bukvalno za vreme bacanja rakete,isto tako i sale ninkovic. a na tu belu boilu sam i ja probao ali bez uspeha.
  20. piva ce uvek biti i to u pozamasnim kolicinama. tu ce biti veliki problem jer su ovi nasi alkosi navikli na jezera sa dubinom do 1,5 metra aovde je preko 5 tako da je za organizatore bolje da angazuju neke spasioce za te pare. sigurnije je. :roll:
  21. hoce biti izbacen neki pravilnik ili moramo da vijamo mecana. cisto da znam zasto i kome umesto price o druzenju i kotizaciji od 40-50 evrica sad stigosmo do 100-tke. jel to neko opet smislio nacin da zaradi kad je video koliki je broj ekipa zainteresovan. :think: :think:
  22. ma samo da proradi pa da pecamo na pravoj vodi. neznam samo kako ce neki prihvatiti cinjenicu da vise nema nosenja ribe kuci i lopinjanja. mislim da ce taj problem za one najupornije biti resen na ovaj nacin :violence-smack: :violence-smack: neki su vec bili blizu toga
  23. verujem ti totalno i nije stvar u tome. ja sam samo izneo svoje misljenje o tome kako riba radi kad je takmicenje. drago mi je sto si bas ti isao na to mesto da vidis o cemu se radi jer sam danas bio sa zoranom i reko mu da cu otici ovih dana da probam i da vidim o cemu se radi. mozda je to samo baksuzno mesto a mozda samo cika mirko zna sta sarani vole na tom mestu. :clap: :clap: marko i draljan su imali 4 udarca od toga su dva izvukli koliko se secam ali su zato imali jedno 20 regana i na meso i na voce.. kad su otisli cak sam i ja jedan stap bacao kod njih i isto se desavalo. regan ubija boilu. nisam cuo da je na ostalim mestima neko imao tih problema u toj meri. da , umalo da zaboravim da je darko cak i na kuruz stari upecao regana ako se secam dobro. posle toga je popizdeo i to sa razlogom sto se mene tice. jebiga za sledece takmicenje prvo u crkvu da se molis da izvuces neko bolje mesto jer trenutno od toga zavisi najvise. nadam se da gresim ali kad je cak i sreten na kecu pobedio, a dobro znas na sta peca i kako onda je sve jasno. ponavljam nadam se da gresim ali to cemo videti za mesec dana. do tada mi koji neznamo da pecamo moramo dobro da treniramo.
  24. ma znam ja da na slobodnom radi velika riba svuda ali jebes ga kad dodje takmicenje nema ni jedne. o tome ja pricam jer jebi ga trudis se pravis boile da budu sto kvalitetnije i dodjes na takmicenje i znas da ce 90 posto pobediti neko na prva tri mesta nebitno na sta peca. ja znam ko peca na kupovnu boilu a ko na pravljenu. tako je dosada bilo na svim takmicenjima. a sta se desava sa markom i drljanom nije mi jasno jer je ovo drugi put zaredom da pecaju na 10. i nemaju nista.ako neko ima mamce imaju oni ali jebiga izgleda da je nesto drugo u pitanju.
×
×
  • Create New...