Jump to content

dax.

Registrovani Član
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

About dax.

  • Birthday 01/01/1970

Profile Information

  • Pol
    Neopredeljen

dax.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Mislim da se radi o ovoj mašinici http://www.ebay.com/itm/DAIWA-TOURNAMENT-SURF-45QD-QUICK-DRAG-SSPINNING-REEL-/190830555808
  2. Dali je tko isprobao navedene štapove?
  3. Imao sam prilike susresti se sa Prowess štapovima,mislim da su čak ovi koje si ti naveo,bacački štap odličnih karakteristika za drill.Sve u svemu vrhunski proizvod samo bojim se da je te štapove jako teško nabaviti na ovim prostorima.Mislim da je najbliži zastupnik u mađarskoj. http://www.koszolg.hu/
  4. Pa mislim da je to najmanje što smo mogli napraviti za tebe nakon što si nam onako ljepo nahranio poziciju.... :lolu: :lolu: :lolu:
  5. dax.

    Odelo

    Kada sam kupovao ProLogic Max-4 Thermo Armour odjelo naišao sam na dva modela.jedno glatko na kojem je prologic logo bio šivan koncem i jedno onako mucicavo na koje je logo bio prišit kao zakrpa,dali možda netko zna koja je razlika?
  6. Ja sam imao model x 5000 i mogu reći samo riječi hvale.Dobra kočnica,lijepo namotava.Sve u svemu jedna od najbolji baby big pit rola sa free spool-om .
  7. Tko zna,možda su blankovi iz NJemačke?
  8. Evo shimano je izbacio nove štapove pa ako netko zna šta o njima molio bih ga da napiše? SHIMANO Tribal Long Cast 13ft 3,5lb http://img264.imageshack.us/img264/875/triballongcastcu1.jpg http://img175.imageshack.us/img175/9992/triballongcastcu2.jpg http://img149.imageshack.us/img149/9270/triballongcast.jpg
  9. Dali si probao model 13" 3,75lb?
  10. dax.

    Tami

    Sretan rođendan Tamara!
  11. Iz kilaže jasno se vidi da je praveliku ulogu igrala pozicija tako da mislim da ovo više kockanje nego sport. Svaka časta organizatoru ali tako velike razlike u kilaži jasno govore da je preveliku ulogu odigrao faktor sreće na izvlačenje tako da u svemu tome treba imati više sreće nego znanja a to onda prelazi granice sporta. moje mišljenje lp.
  12. Šta tu piše? Za one koji neznaju citati cirilicu prevedeno na latinicu zao mi je sto su nasi toliko truda novca i vremana potrosili a nazalost nisu imali ulov.ali samim poljavjivanjem na tako velikom cupu pokazali su veliku hrabrost i to da i iz ove zemlje netko moze bar da pokusa.retko ko ce moci u svom zivotu da ima to iskustvo i sudjelovanje na tako velikoj manifestaciji.upecati sarana na tako velikom prostoru nije lako i to ce uvijek biti tako.za poziciju treba imati srece pogotovu kad ucestvuje i preko 100 ekipa.ali prava stvar je sto je takmicenje bilo posteno.svako takmicenje na sarulestiju je uvijek pod znakom sumnje.pa ti skupi hrabrosti i novca pa razmisljaj kako nocu mjere ribu nekm dragim ekipama organizatoru.zato i pored dobivene potvrde o ucescu nismo odlucili da odemo na grabmajerovo natjecanja u oktobru.a to koliko su jaki beker vorvick i ostala ekipa pokazali su na jezeru Pelagićevo kad je gos. vlajko organizirao takmicenje.niko od spomenutih nije rekao lose smo otpecali vec da je to za njih bilo rekreativno pecanje bez takmicarske vaznosti.postovanje braci i ostalima na trudu i puno srece tijekom jeseni na nasim komercijalama.jedva cekam finale revira na tresetišta i sigurno velkiu borbu nasih naj takmicara.moramo postovati nase vode ma kakve bile. Bistro. hvala!
  13. Rezultati ŠK Antunovo: 1mj. CT. Hrvatski simentalac-113,500kg Branimir Martić Saša Horvat Danijel Janković 2mj. CT. Amateri-104,200kg Blaž Ivanda Darko Domitrović 3mj. CT. Vatreni susjedi-99,220kg Ranko Zuber Zlatan Klarić 4mj. CT. Shakira-82,740kg Predrag Paljušić Siniša Poturica 5mj. CT.Lutak-61,200kg Zdravko Latinović Željko Kozić Milan Ivezić 6mj. CT. Šaran Zaprešić-36,320kg Sandro Milički Edo Hujić 7mj. CT. BB-22,240kg Petar Bašić Miljenko Borojević najveća riba Amur 15,940kg-Ranko Zuber Riba je jako oprezno primala tako da je bilo puno otkvačivanja a i bilo je dosta trganja,nevjerujem da osim Pere i Miljca(koji su pecali u dubini i pokušavali sve ali ribe nije bilo tamo) ima ekipa koja ima ispod 10-tak otkvačivanja i trganja.
×
×
  • Create New...