Jump to content

todor

Registrovani Član
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Pol
    Musko
  • Lokacija
    IRIG
  • carpteam
    CT-STRSLJEN

todor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
  2. slazem se sa kizom u potpunosti
  3. ko organizuje taj CARP CUP?????????
  4. vrh,vrhova,vrhunski uradjeno,bas se pitam ko ti je radio??????? :clapping: :clapping:
  5. ispred ekipe STRSLJEN,IZVINJAVAMO SE GAZDA MICI I SVIM EKIPAMA.iskreno se nadamo da cete razumeti nasu odluku da nepecamo 4 i 5 kolo
  6. bio sam u pravu kada sam rekao da ce VIP-ovci,noc otpecati u fuulu.samo gas
  7. da se i ja nadovezem na sve ovo.u jednom momentu takmicenja ekipa ekipa koje je peca la pored nas na poziciji br-3,je imala ribu koja je usla u nas boks i pri tom umrsila dva stapa jedan smo odmah uspeli da odmrsimo dok smo drugi odmrsivali u njihovom boksu,kada smo razmrsili sistem rekao sam jednom clanu ekipe da sistem baci malo dalje u vodu da se ne bi umrsio u vrbu jer smo bili u deficitu sa shok-predvezom,nakon cega je isti clan doticne ekipe da li slucajno ili namerno bacio sistem u vrbu,i rekao mi da udjem u vodu i odmrsim,tada sam rekao da on udje u vodu i to uradi.to nije uradjeno i bili smo primorani da pokidamo sistem,nako cega sam revoltirano rekao da cemo im sledeci put kontrirati na ribi na nailone,nakon odredjenog vremena meni je udarila vvvvvvvvvelika riba koju nisam mogao da sperecim da ode u susedni boks i pomrsi im stapove,moram da naglasim da momci iz susedne ekipe nisu recreki ,zbog toga,ali tada dolazi Andrija i pocinje sa pricom kako sam ja momcima pretio batinama...............,sto nije tacno,ja stvarno neznam sta je njemu preneto sa njihove strane i nezanima me,i u jednom momentu je priso stapovima i pokidao nailon sa jednog stapa i isti izbacio sa rod-poda,normalo da sam trazio od sudije diskvalifikaciju,nakon cega mi je receno da taj postupak nije za crveni karton,i da ce mu se skinuti 10-kg od ukupne tezine,na to sam rekao da ako je tako da ga ni ne kaznjava,a ako hoce neka i meni oduzme 10kg,zbog nedonosenja odluke o diskvalifikaciji mi smo demonstrativno napustili takmicenje,I NECEMO PECATI NI 4 I 5 KOLO.A PRICE DA JE DEJAN BERIC URADIO TO STO JE ANDRIJA REKAO JE TOTALNA NEISTINA,ovo sto sam napisao je jedna i jedina istina o tome sta se desilo.
  8. cestitke svim ekipama,posebno ekipama u plasmanu,
  9. cestitke svim ekipama,posebno onima u plasmanu,aostalima zelim vise srece u narednim kolima :clapping: :clapping: :clapping: :clapping:
  10. :thumbsu: :thumbsu: :thumbsu: :thumbsu: :thumbsu: :thumbsu: :thumbsu: :thumbsu: :thumbsu: :thumbsu: :thumbsu: :thumbsu: :thumbsu:
  11. mico,mico,nesto si zakazao sa izvestavanjem??????Nadam se da postoji opravdan razlog,veliki pozdrav tebi a svim ucesnicima Bistro
×
×
  • Create New...