Jump to content

vodomar

Registrovani Član
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

vodomar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. mislim da ribe ima dosta ,samo problem je taj što je ta riba več godinama u režimu ulovi i pusti,pa je po tom pitanju jako školovana i dosta je teže ulovit.znači sitnice igraju ulogu... moje mišljenje.a tu je naravno i pozicija.Sve u svemu čestitke ekipama i sretan povratak kuči,
  2. pa dali netko može stavit tu konačnu listu ,tko su prvaci itd.
  3. ideja je super,samo malo sati se lovi... :clap:
  4. pobjednici World Carp Classic 2010. http://www.worldcarpclassic.com/official-results-2010
  5. slažem se stobom otto,zamisli koliko je dosad svaka ekipa bacila kvalitetne hrane u vodu,riba nema potrebe kružit po jezeru,sve u svemu voda je fantastična....
  6. prevelika voda , 1100he,promjer 42 km .tu bi trebalo biti najmanje 50 vagona šarana da bi se lovilo kako treba :shock: Vodomar zasto 50 vagona? Zar nije ovako sa prirodnom odrzanom vodom i zdravim fondom ribe lepse i zanimljivije pecati?Mislim daje malo nezahvalno pricati kao neki takmicari sa World Carp Classic 2010 da u tom jezeru nema ribe i dabi trebalo razlikovati Divlja i komercialna jezera :doh: ok slažem se da je exstremna voda,ali je brate ogromna,a sve ribe uhvaćene su velike ...pogledaj koliko ekipa nema ulova a nemoš reči da ljudi nemaju pojma :naughty:
  7. prevelika voda , 1100he,promjer 42 km .tu bi trebalo biti najmanje 50 vagona šarana da bi se lovilo kako treba :shock:
  8. izbaci praškastu hranu i partikl,napusti malo hranilište i samo probaj s dipovima na široko.... :think:
  9. a kakva je razlika između ttx i pv1, :think:
  10. hvala puno na odgovoru,
  11. molio bi da mi netko pojasni koja je svrha ttx.gr :think:
  12. dali mi netko može dati kakav recept za mješanje M.VAN DEN EYNDE brašana za primamu šarana, za dublju vodu... :pray:
  13. daj neka netko stavi završnu listu,hvala :clap:
×
×
  • Create New...