Jump to content

ria

Registrovani Član
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by ria

  1. ria

    Jarkovci

    Dali zna neko sta se na Jarkovcima priprema za prolece?
  2. Izvinite,moja ne informisanost je kriva...Izvinite jos jednom:-)
  3. Molio bi tamo nekog ko je zaduzen za ove postove da ne bude bezobrazan,,da ne drzi moje na 7 vec pet dana nego da mi vrati sve sto "aktivno "ucestvujem u prici,jer moram da skupim deset,imam jedan oglas da ponudim...Hvala
  4. U ukuse se ne treba mesati,ali objasni mi kakvo ti zadovoljstvo pricinjava da sam pecas?A niko nije rekao da je neko takmicenje za lovu,al neka vrsta takmicenja jeste,tako da ne vidim sta sam lose nabrojao nego slika sa ribom i tezinom(osnovni podaci).U suprotnom dovoljna je samo i recenica"Ja sam tog i tog dana,na tom i tom mestu upecao sarana od 100 kg"...:-)
  5. Predlog:neka se prvo odredi spisak divljih voda i spisak komercijala....Tako se i bira pobednik godine.Pposto smo ribolovci i moramo da slazemo bar sto grama,neka postoje dve slike jedna sa ribom a druga sa vagom i sakom,da se vidi tacna tezina.I rebalo bi da se slika vazi koja je samo slikana danju i da se na slici vidi neki orjentir da je to bas na toj vodi.A oni koji idu sami na pecanje su u startu disfalifikovani sa takmicenja jer iz iskustva znam da "najvise ribe upeca onaj koji ostane zadnji na vodi".:-)
  6. Covek uopste nije pio:-)),samo sokove..
  7. Moram ove godine otici tamo,nisam jos ni jednom bio...
  8. Shimano alivio 3.60 stapove i Spro slc 460 masinice(nove)
  9. E nek si ziv i zdrav i dobro dosao:-))
  10. Hvala Jane,u pravu si...:-)
  11. Voleo bi da cujem misljenje ljudi o ovom rod podu?
  12. Ko daje ocene "reputacije" i koji su kriterijumi toga?:-))
  13. Nisam besan naravno taj osecaj ne poznajem:-)))
  14. Zdravo svima pravim ljubiteljima saranskog ribolova,ja sam Dzigi...Bavim se rekreativno i do sada sam imao manje uspehe...Hvala unapred na buducem druzenju:-))
  15. Jednog?Tri komada,jednog psa,jednu patku a slepi mi je izbegao za dlaku.:-)
  16. Prijatelju i oglasi su deo foruma,znaci u diskusijama mogu da ucestvujem od pocetka a ovde me uslovljavas sa nekim postovima....Mozda ja najvise volim oglase da pratim,to me zanima,zasto bi to meni bilo zabranjeno?Sutra cete odrediti pravilo ako ne postavim album slika sa svojim ulovima skinucete me,a ja se npr ne slikam.
  17. Daleko je ovo od sveta administratori.Sada ja kao neko ko ima sasvim obican pribor treba da komentarisem ovde o daiwi basia a nisam je ni video nikad u zivotu uzivo,a garantujem i 90 posto ovde sarandzija.Ovo treba da bude forum za sve ljubitelje pecanjai one koji jos uvek imaju zvonca i one sa signalizatorskom bazom.I sto da komentarisem nesto sto ne zelim ili se ne razumem,ali to neznaci da manje pratim forum i slusam gluposti od onih koji misle da su izumeli saransko pecanje pa znaju koliku ce ribu izvaditi a da jos nisu zabacili,da znaju koju ce aromu riba uzeti u sredu.Pustite i oglase da postavi ko sta hoce ,to nikom ne smeta moze samo da koristi, mozda ce i tako kroz oglase uci malo dublje u komentare i zavoleti ovaj forum,cekaj da se novi polako adaptiraju,upoznaju ljude skim ce deliti svoja misljenja.
  18. Inace glavne sarandzije na toj lokalnoj vodi su jedan moj drugar Dejan i Bane. kako drugima ne dodju ti krznati sarani....NA primer to se pokojnom Miletu dzou nikad nebi desilo....:-))))))
×
×
  • Create New...