Jump to content

dejan.petrovac

Registrovani Član
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

dejan.petrovac last won the day on March 25 2013

dejan.petrovac had the most liked content!

dejan.petrovac's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputation

  1. 1/ENGLEZI ,2/HRVATI,3/FRANCUZI 146.205gr.4/SRBIJA 103.025,5/SPANCI 70.855
  2. ja imam inf.A Bojan..B..Mudri...C Mladenovac. A sektor los velike dubine i puno nekog stenja.B sektor neka suplina nista specijalno,C sektor kao najbolji.Mnogo jak vetar i po inf.verovatno ce se pecati daleko.
  3. Hocu i HARISONE ZERO D 13f 3.5 lbs ALI DA pise handmade rod for KASIRKA
  4. Micko kaces da mi vratis TRICASTE Neotronics
  5. ja bio na 8ci subotu noc od 18h i pecali do 12h u nedelju pocepao nas je vetar.A da je radilo radilo je.Vodio sam decka koji krece da se bavi saranskim ribolovom kupio lepu opremu i imao je lepo vatreno krstenje.Pecali smo levo ka staroj platformi na 5-6metara od nje po sredini i ka nama,drzali dva stapa i povremeno malo hranili iz ruke.Odemo okolo i posipamo posle 35-40 min krene serija 3--5 komada pa prestane pa onda koristili PVA i dok ne prestane pa posle sve ispocetka.Jedan stap smo drzali van hrane i na njega ja bio nesto probao i na njega lepo pecali.Danas mi se javio decko koji je bio samnom spavao je 16 sati komirao se ruke neoseca.Ali kaze da je vredelo.Sve pohvale za KULETA sto je vratio lepe ribe nazad u jezeru ,tako da ribe koje smo mi imali su bile u proseku od 8-13 kg tako da ce svoj toj ribi kilaza ici za 2do 3 kg navise.Dva stapa ka platformi su nam jela na 3 zrna starog bez podizaca sa podizacem ni udarac a treci nam je jeo boilu sa velikom PVA.SAMO PAZITE JOS MALO DO KULE ne sredi PLATFORME ima po neka daska KOJA JE ISTRULELA.POZDRAV
  6. koliko kosta ta varijanta 6 in 1 od prologica
  7. jeb..ga ,sada da se nadam da cu ovim sprejom uspeti da ga zastitim od kise,ako ne spremim pare i kupim drugo
  8. oprala ga supruga jednom u masini,jer sam prilikom jednog pecanja skobalja na Drini tako je padala kisa i tu gde smo pecali je silaz dosta strm i dok smo se penjali bilo klizanja i umazali se cudo jedno i ona ga oprala u masini.
  9. Ja imam prologic max 4 cetiri godine i krajem novembra prosle godine bio na pecanju na Toploj Mlavi pocela kisa da pada i posle dva sata stojanja na kisi bio mokar skroz i jakna i kombinizon.Nije mi bilo jasno kako je moguce da se to desi ako je odelo vrh STO IDALJE MISLIM ali ipak mi je nelogicno sta se dogodilo.Nasao sam pre 10 dana sprej WATERPROFT isprejao odelo nadam se da necu da moram da kupujem novo odelo.LUDO ME ZANIMA DALI NEKO OD VAS ZNA inf.ZASTO SE DESILO DA MI PROKISNE
  10. Meni nije toliko bitno mesto za pecanje kada dolazim na PESKARU jer su ljudi ekstra od cuvara do uprave,jer samim time da imam 190km u jednom pravcu da bi dosao na Peskaru nedolazim da bih upecao 1t.ali ipak da se nesto desava riba dve i BATERIJE NAPUNJENE.
  11. Dali je mozda neko ovih dana bio da peca na Peskari ili zna neku inf.dali se desava nesto,dali se javlja riba.
  12. Postavljene slike na sajtu Šaranske Asocijacije, lepo je pogledati i vratiti uspomene na sam pocetak
  13. dali postoji mogucnost da mi napravis od prohronske cevi duzina da bude 10 cm i iz sredine da napravis da se usrafe FOX ove tel.sipke.da idu ukoso kao na FOX ov skaj pod. ovo je moj broj tel.ako budes imao vremena da se cujemo da ti lepo objasnim sta me interesuje i ako budes mogao da mi napravis 060 376 88 55
  14. dejan.petrovac

    mlava

    Bili dva drugara pecali lepo belu ribu na plovak 100tinak m.nizvodno gde topla voda iz centrale ulazi u Mlavu,jer nizvodno ka uscu Mlave u Dunav nisu imali gde da se ubace ni na plovak da pecaju bila je velika guzva.Na par mesta kada su stigli oko 9h ujutru gde su svratili da pitaju dali se desava nesto uglavnom je svima bio odgovor zasada slabo ali ocekuju da krene.
  15. dejan.petrovac

    mlava

    nisam otisao jer sam morao klinca da vozim na utakmicu, sutra cu da pokupim inf.sigurno je neko od mojih drugara bio pa vam javljam.
×
×
  • Create New...