Jump to content

lazaborcanac

Registrovani Član
  • Posts

    109
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by lazaborcanac

  1. Fox kontinental izi dom za 2 osobe i trejkerov broli za kratka pecanja.Foks je vodopropustivost 5000 i visok je ako se ne varam 170.Ladno staju 2 kreveta i izmedju da se prodje.Shto se tiche kondeza,nisam imao veche primedbe mada je izdrzho i 5 dana kishovito-vetrovitog vremena.
  2. uhhhhhh brate,kakva ribetina,a josh izgleda tako zdravo da je prelepa.A obratite pazhnju i na prirodu iza nje i sharandzjije,poshle mi bale na usta... Svaka chast shampionu za trofej!
  3. bravo Rotte,najzad neko da napishe prave stvari-chestitam.A da se nadovezhem,malo na temu,uticaj vetrova,temperatura vode,dnevno-nochno pecanje.pa pecanje na sprudu ili u mulju,na dnu ili u srednjem delu vode po vertikali.pa uloga najlona u vodi,dal ti neko peca s leve ili desne strane-zbog ponekad kruzhenja ribe u jezeru.Ima toga josh,al sve je to lepshe na vodi uz kafu s prijateljem...
  4. Sretna i tebi Kockalone!!!Stvano si SVEMIRAC-IDESH KORAK ISPRED VREMENA!!!hahaaha I da te ne lazhem,zhelim ti da puno para,ostavka cigareta i debelih,brkatih nashih ljubimaca,koje uporno pokushavamo da prevarimo na ovaj ili oaj nachin.Ja obichno na stari ambarac :rofl:
  5. Spro trodelni 13ft na 3 lb

    Daiwe infiniti x-progresiv 13ft na 3 lb

    Cenuri Ng 12ft na 3,5lb stara serija-za mene do sada najbolji shtap.Odlichan za daleke izbachaje pa i sa teshkom pva mrezhicom,a s druge strane,izuzetna parobala savijanja na ribi,recimo sharan od 5 kg ga maltene savije iz haltera.Za moju visinu od 175,savrsheno mi odgovara.Ima klasichan halter i lagane fuji sprovodnike.Estetski mi se takodje svidja zbog pletenja karbona,a i lak mu je mushki uradjen.Pogodan kako za komercijalu tako i za divlje vode.

  6. Koristim Prologic Max 4-ku pantalone i jaknu.Po meni izvanredna kombinacija materijala goroteks za chuvanje od vetra i kishe,a ujedno ne znojim se ispod njega.Na noge obavezno uz ovu kombinaciju idu vunene charape mede in baba Mica.Mada sam se u prohladnim nochima do sada oblachio,Ariljskim pamuchnim veshom,mogo bi i to Prologic pododelo da pogledam.A najbolje se zagrejem kad nochu udari brka,pa me malko iznervira,uh prodje ma sva jeza.
  7. Ja koristim za veche distance Stonfo prachku i ako je najstarija u mom arsenalu,najbolje bacam a i rezarvne gume imam u Carp shopu(iKO SPREMI KINTU ZA REKLAMU).Imam i foksericu malu s kojom bacam distance 14` icu do 40-ak metara al je precizna do dzaja.Najvishe volem kad bacam sa Stonfo prachkom,pa me opichi guma u povratku,peche toliko da me nasmeje.Zato i ne kupujem shtitnik za ruku.Pohvalio bi na ovu temu i Kamasana,pa tu je i Foks sa stitnikom za ruku.Odlichne prachke,josh od kad upraznjavam teretanu,mogo bi zimus i machke na ulici da gadjam,kao pokaznu vezhbu nego mi se ne troshe boile iz zamrzivacha.
×
×
  • Create New...