Jump to content

lazaborcanac

Registrovani Član
  • Posts

    109
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by lazaborcanac

  1. podrzhavam akciju,i zhelim dati moj mali doprinos tome
  2. Svim Srbima,zhelim zdravlje,znanje i sreche za predstojeche pobede!!!
  3. Daiwa s5000t,nije teshka,japanac je radi,izvanredna shpulna-konusna,kochnica kako treba,ne osecha otpor pri vadjenju ribe ili panja,i jel treba dalje?
  4. Fox kontinental izi dom za 2 osobe i trejkerov broli za kratka pecanja.Foks je vodopropustivost 5000 i visok je ako se ne varam 170.Ladno staju 2 kreveta i izmedju da se prodje.Shto se tiche kondeza,nisam imao veche primedbe mada je izdrzho i 5 dana kishovito-vetrovitog vremena.
  5. Svim pravoslavcima,da u miri provedu badnje veche i dochekaju praznik Bozhich
  6. Dobro nam doshao,i to na badnji dan!
  7. uhhhhhh brate,kakva ribetina,a josh izgleda tako zdravo da je prelepa.A obratite pazhnju i na prirodu iza nje i sharandzjije,poshle mi bale na usta... Svaka chast shampionu za trofej!
  8. Nek mu je laka zemlja
  9. bravo Rotte,najzad neko da napishe prave stvari-chestitam.A da se nadovezhem,malo na temu,uticaj vetrova,temperatura vode,dnevno-nochno pecanje.pa pecanje na sprudu ili u mulju,na dnu ili u srednjem delu vode po vertikali.pa uloga najlona u vodi,dal ti neko peca s leve ili desne strane-zbog ponekad kruzhenja ribe u jezeru.Ima toga josh,al sve je to lepshe na vodi uz kafu s prijateljem...
  10. ja mnogo zadovojan Majnlajn proizvodima.Kako baze miksom,tako i aromama-koncetratima.
  11. lazaborcanac

    2012

    Sretna i tebi Kockalone!!!Stvano si SVEMIRAC-IDESH KORAK ISPRED VREMENA!!!hahaaha I da te ne lazhem,zhelim ti da puno para,ostavka cigareta i debelih,brkatih nashih ljubimaca,koje uporno pokushavamo da prevarimo na ovaj ili oaj nachin.Ja obichno na stari ambarac
  12. Svaka chast majstore,ovakvu grdosiju predpostavljam je trebalo nadmudriti.Voleo bih da i u nashoj Srbiji ima ovakvo neshto,barem slichno.
  13. Ja bih ga zashrafio al odozdo na gore(platforme),pa kad ti dodje neko od prijatelja na kafu,i sluchajno stane na njega da kazhe JOJ ,SHTO SU TI ODLICHNI TI NG SHTAPOVI!
  14. Spro trodelni 13ft na 3 lb Daiwe infiniti x-progresiv 13ft na 3 lb Cenuri Ng 12ft na 3,5lb stara serija-za mene do sada najbolji shtap.Odlichan za daleke izbachaje pa i sa teshkom pva mrezhicom,a s druge strane,izuzetna parobala savijanja na ribi,recimo sharan od 5 kg ga maltene savije iz haltera.Za moju visinu od 175,savrsheno mi odgovara.Ima klasichan halter i lagane fuji sprovodnike.Estetski mi se takodje svidja zbog pletenja karbona,a i lak mu je mushki uradjen.Pogodan kako za komercijalu tako i za divlje vode.
  15. Smrketa,pivski kvasac imash kod mene u zdravoj hrani i to 200gr za 166 dinara. odlichan b vitamin.
  16. Bravo Jane,i svaka ti chast na velikom uspehu za ovo doba godine.Pravo uzhivanje vidim a i fotke su ekstra.
  17. lazaborcanac

    Odelo

    Koristim Prologic Max 4-ku pantalone i jaknu.Po meni izvanredna kombinacija materijala goroteks za chuvanje od vetra i kishe,a ujedno ne znojim se ispod njega.Na noge obavezno uz ovu kombinaciju idu vunene charape mede in baba Mica.Mada sam se u prohladnim nochima do sada oblachio,Ariljskim pamuchnim veshom,mogo bi i to Prologic pododelo da pogledam.A najbolje se zagrejem kad nochu udari brka,pa me malko iznervira,uh prodje ma sva jeza.
  18. Ja koristim za veche distance Stonfo prachku i ako je najstarija u mom arsenalu,najbolje bacam a i rezarvne gume imam u Carp shopu(iKO SPREMI KINTU ZA REKLAMU).Imam i foksericu malu s kojom bacam distance 14` icu do 40-ak metara al je precizna do dzaja.Najvishe volem kad bacam sa Stonfo prachkom,pa me opichi guma u povratku,peche toliko da me nasmeje.Zato i ne kupujem shtitnik za ruku.Pohvalio bi na ovu temu i Kamasana,pa tu je i Foks sa stitnikom za ruku.Odlichne prachke,josh od kad upraznjavam teretanu,mogo bi zimus i machke na ulici da gadjam,kao pokaznu vezhbu nego mi se ne troshe boile iz zamrzivacha.
  19. Al je prezategnuta guma na ovoj prachki il mi se chini?
  20. Dovoljno veliki da mogu u njega da stanu sitne pelete,konoplja i shecherac.Ako i to ne pomogne,pozovesh prijatelja na kafu
  21. lazaborcanac

    Corn Stops

    Vrlo simpatichna sitnica,u nashem arsenalu pribora. kupio bih odmah,da ima ali se pitam da nije suvishna stvar za divlje vode?
  22. Reptilon,kod mene isproban i daje rezultate,Sidja mi se shto ogulish noktom navlaku i ostaje tanka put za vezivanje udice,i dobijamo tako slobodnije ponashanje mamca sa udicom.
  23. izgleda fenomenalno,bale su mi poshle na usta,josh kad bi mi neko poklonio za rodjendan
×
×
  • Create New...