Jump to content

nemac

Registrovani Član
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Pol
    Musko
  • Lokacija
    beograd
  • carpteam
    nema

nemac's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputation

  1. Moze da se pecana dnevnu dozvolu.Nju ces kupiti kod cuvara za 1000 dinara.I peca se bela riba u izobilju.
  2. Pozdrav! Ako vec kazes da ti nije problem da napravis konstruciju i nabavis ili napravis odgovarajucu korpicu i sve to uspes da povezes da ti gume nepucaju i "nesvlace"sa buzira od korpice; gume su ti najmanji problem.Mozes ih nabaviti u svakoj malo bolje opremljenoj sportskoj radnji.Naime radi se o takozvanim Tuber gumama www.tuber.rs,imas ih u raznim jacinama a njihova duzina je obicno oko 1,5m.Kao i kod guma za ribolovacke pracke oznacene su razlicitim bojama koje oznacavaju presek gume i jacinu .Imaju odlicnu rastegljivost-elasticnost tako da mogu da izbace kuglu hrane na veliku daljinu.Mislim (iz licnog iskustva) da secenjem kamionskih guma u trake i slicnih exskurzija neces uspeti da postignes zeljeni cilj a to ce ti samo oduzeti vreme a verovatno i entuzijazam da isteras stvar do kraja.Nadam se da sam ti barem malo pomogao.
  3. http://i47.tinypic.com/34ry72q.jpg
  4. ja koristim od jednog poznatog golubara Carmine + L-Carnitine Razvaljuje kao preliv a pravim i dip
  5. sve propali glubari imali koji sarandzija
  6. Ako te nemrzi pogledaj malo na netu lampe sa Creed diodama,ima ih i za glavu.U kompletu se dobijaju baterije i punjac.
  7. nemac

    Ada Safari

    Bio juce na 24 dva udarca 1 saran oko 5kg,na jedinici uhvaceno oko 10 kom
  8. nemac

    Tamis

    Dali se voda izbistrila,mozeli se pecati,jeli bio ko skoro na vodi?
  9. nemac

    Tamis

    Pecam u Sakulama vec par godina ista je situacija i tamo kada riba radi,ambijent i okolis/suma,put,hladovina,voda,satori/,sve je potpuno isto. Sve u svemu lep ambijent za pecanje,kada je radni dan nema toliko velike guzve,preporuka svima koji bi zeleli da se isprobaju na vodi koja nije komercijala.
  10. nemac

    Tamis

    Svaka cast na ulovu,pretpostavljam da su slike od prosle godine sobzirom na vodostaj od ove godine, Sakule ili Tomasevac?
  11. Veruj kome hoces a i nemoras verovati,imam FS a nisam neki bacac,120 m samo olovo 110 gr i bolila (bez PVA). FBS je "pun parabolik" i verovatno i on moze da dobaci tu daljiu ali uz mnogo rizika da u jednom trenutku pukne. Znam ljude koji su lomili FMJ tako da je to stvar licnog izbora i ukusa.
×
×
  • Create New...