Jump to content

dejan059

Registrovani Član
  • Posts

    332
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    10

dejan059 last won the day on May 5 2016

dejan059 had the most liked content!

7 Followers

About dejan059

  • Birthday 06/28/1973

Profile Information

  • Pol
    Musko
  • Lokacija
    valjevo
  • Interesovanja
    carpfishing
  • carpteam
    DeDaBaits Valjevo

dejan059's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Prva nedelja završena Rare
  • Mesec dana kasnije Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

143

Reputation

  1. pa vidovit ...cestitam unapred hhaahaha!!
  2. A na koji nacin ce se ove godine popuniti nacionalna liga...
  3. Posle par dogovora kolega Robi Stare i ja se napokon uklapamo da otpecamo kampanju na ovom predivnom jezeru.Naravno odmah se kontaktiraju kolege Rio i Grga koji( su inace domacini na jezeru) radi logisticke podrske kao i same sugestije oko naseg ribolova .U Utorak 30.08 stizemo na jezero gde nas vec docekuje bura po kojoj je nemoguce i zabaciti a kamoli sondirati ili pak hraniti ribu,tako da te neke osnovne stvari ostavljamo za prestanak bure ..to se dogadja tek sutradan oko 14 h nakon cega odmah prelazimo na sondiranje i prihranu ribe. Poziciju za ribolov smo nasli na 97metara udaljenosti a pored boila koje su bile izradjene od Masterbihovih mixeva i Masterbih suplemenata u spod jos dajemo stari kukuruz i konoplju koje smo skuvali kao i halibut pelet velicine 16mm i 4 mm i sve to zajedno sa boilama prelivamo melasom ..meatextractom i csl..jako kvalitetnim tecnim liqvidima Masterbiha. Hranjenje je se odvijalo periodicno i nakon dobijanja ribe..ali kolicina po hranjenjeu nije prelazila do 5 kg. Jako dobar utisak su ostavili na ovoj kamanji i pop up boile Masterbih koje smo intezivno koristili a bili su velicine 10 mm(u ovoj kampanji su se izdvojili ..ananas,monster crab i plum acid ). Naravno pored ribolova uzivalo se i u predivnom ambijentu i prirodi kakavu Tribalj moze da podari.. A evo i malo slika koje svedoce o tome!! http://i.imgur.com/quxHBt3.jpg http://i.imgur.com/BHvuiXJ.jpg http://www.igreklik.com/slike/images/51375281437047205863.jpg Evo samo neki od ulova sa ovog predivnog jezera... http://www.igreklik.com/slike/images/97949128067598195138.jpg http://www.igreklik.com/slike/images/94979660931425992248.jpg http://www.igreklik.com/slike/images/11014514855215064292.jpg http://www.igreklik.com/slike/images/67975974172485560373.jpg http://www.igreklik.com/slike/images/86972252752807431688.jpg Jednostavno jezero koje Vas nikad nostavlja ravnodusnim. I na kraju bih se zahvalio fantasticnim domacinima na divnom gostoprimstvu Bistro!
  4. Vlado neznam da li znas o cemu se radilo kad vec komentarises .Ali ok... a sto se tice znanja i prireme nebih stobom raspravljao oko toga niti ovaj post vodio u pogrsnom smeru.
  5. Prvi put smo ucestvovali na druzenju,i sve pohvale domacinu KSR 'Banat" i Bosku Mijatovu kao i organizatorima druzenja....lepo je videti neke drage ljude posle par godina i naravno upoznati se sa pojedinim kolegama sa foruma.Ambijen predivan za ribolov i druzenje...i po onome sto smo videli Cepel ce biti jedna izvanredna ribolovna destinacija i sa ribljim fondom i sa infra strukturom oko nje . Cestitamo svim ekipama u plasmanu . Ovim putem bih se jos jednom izvinio ekipi VIDRA iz Temerina, ekipi Dilago kao i ekipi Silver star iz Mladenovca ,jer smo jednostavno bili prinudjeni da garnituru stapova izvadimo iz vode. Ni najmanje nam nije bila namera da favorizujemo ekipu do nas koja je i nama naravila velike probleme .Mismo nastavili da hranimo i pecali na jednu garnituru. Ovde se ipak radilo o druzenju a ne o pecanju za neki veliki novac ...tako da nismo zeleli da se prave bilo kakvi problemi oko te ekipe. Upoznali smo organizatora i sudije o tome i to je bilo dovoljno! Jos jednom pohvale organizatoru druzanje i naravno vidimo se na nekom sledecem! CT.Fenix !
  6. Cestitam momcima na zalaganju i pozrtvovanju.Najteze je kad neide i kad svi imaju sta da kazu.Sigurno da smo se posle Spanije svi nadali ponovo medalji ili pak plasman medju prvih 5 reprezentacija.Nazalost izostala je medalja i dobar plasman ....svi koji su bili u boxevima kao i rezervna ekipa su odlicni takmicari a neki i sa visegodisnjim reprezentativnim iskustvom. Ono sto vise brine je sama atmosfera u reprezentaciji a licno smatram da je to najbitni ili bar jedan od presudnih cinilaca za uspeh. Ko je pogresio ko ne je namanje u ovom trenutku bitno..sto pre sve to treba sanirati ....sakupiti sve utiske sagledati propuste i to prihvatiti kao lekciju za sledeci nastup reprezentacije koja se suocava sa velikim finansiskim problemima kao i sama Saranska federacija Srbije. Moramo dalje i da podrzavamo nasu reprezentaciju ma ko pecao za nju i da nasu ligu podignemo za lestvicu vise ...a samim tim ce i nasa reprezentacija biti bolja. Pozdrav za sve clanove nase reprezentativne expedicije....bice bolje!
  7. licno koristim glm od Masterbiha,naravno onako ga doziram kako odgovara miksevima koje koristim..takmicim se takodje i rezultata ima... Bistro!
  8. Pozdrav svim ucesnicima kupa...ekipama u plasmanu cestitke! CT.Fenix- Valjevo
  9. Ovako kolega ..dozvola za 24 h pecanje je 16 eu,pravilnik je isti kao i na ostalim destinacijama gde je zastupljeno pravilo uhvati i pusti.. Od obaveznih stvari ribolvac mora imati kadicu,antiseptik,odgovarajuci saranski meredov..i osnovna stvar da pozicija nesme ostati bez ribolovca odnosno ostaviti stapove bez nadzora. Takodje se zabranjuju strogo sva plovila na vodi. Prilikom dolaska obavezno se javoti cuvaru kao i prilikom odlaska sa pozicije.. Za shockleader dozvoljen je i najlon i upredenica. Dozvoljeno je i pecanje na zig rig takodje. Ukoliko Vam treba jos informacija slobodno se javite pomicu koliko god mogu. Bistro!
  10. dejan059

    Jezero Tribalj

    Postovane kolege , Kao posledica pelepo provedenog vremena na destinaciji za koju sam se pripremao par godina zeleo bih da Vam u par recenica docaram svoje iskustvo na ovoj prelepoj ribolovnoj destinaciji. Naravno za one koji nisu bili na jezeru Tribalj u Republici Hrvatskoj moj savet je ukoliko postoji mogucnost da ga obavezno posete . Jezero Tribalj se nalazi u Vinodolskoj opstini na nekih 5 km od Crkvenice. Nastalo je kao potreba za vodozahvatom kako bi se omogucio nesmetani rad termoelektrane. Jezero je povrsine 40-ak hektara sa prelepim priobaljem, kao I ambijentom koje dopunjuju i planinski venci. Na zalaganje i veliki trud ljudi iz udruzenja “Saran Tribalj”, jezero je u velikoj meri dobilo nove obrise kao ribolovna destinacija, a konstantno poribljavanje daje velike rezultate u odrzavanju ribljeg fonda. U jezeru plivaju zaista prelepi primerci sarana I amura. Prosecna dubina jezera je 4 m, ali se bocne pozicije krecu od 2,5 do 3,5 m prosecne dubine. Na samoj brani (kod prelivnika) dubina dostize I 8 m. Vremenske prilike I blizina mora u mnogome uticu na sam ribolov sto ga u znatnoj meri cini zanimljivijim I neizvesnijim. Od perioda pod burom I vetrom pa do pretoplih suncevih interval pa do planinski svezeg smiraja temperature umeju da variraju I do 15-ak stepeni. Ali sve to samo daje dodatnu draz ovom jezeru. Naravno, pored gostoljubivih domacina koji su uvek tu ukoliko Vam bilo sta zatreba, sve ove vremenske nedace nestaju. Evo I par fotografija sa jezera I sa ulovima… http://i.imgur.com/6rB7bNS.jpg Raspored po boxevima na jezeru! http://i.imgur.com/9GCptH1.jpg Deo brane kao deo piste..jedan od atraktivnih delova piste... http://i.imgur.com/dD9umzg.jpg Jutro na tribljskom jezeru nakon pretoplog dana i prohladne noci.. i malo od ulova... http://i.imgur.com/1rdP1oE.jpg Bistro!!
×
×
  • Create New...