Jump to content

aqvacarp

Registrovani Član
  • Posts

    148
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Everything posted by aqvacarp

  1. Znaci nema Srbije na svetskom takmicenju ? Da nije lazna informacija ?
  2. Posle pada baze u vodu imam problem da neprepoznaje plavi indikator , ostali rade samo plavi ne , Zna li neko kod koga bi mogao popravim ? Model je Carp academi WDX 3 plus jedan ( baza )
  3. Evo jedan primer kako moze da se napravi , nije ti neophodan manometar na pistolju ali je moj savet da imas dugme ono sa strane pistolja da oslobodis visak vazduha iz cevi kad ti nestane mase , mnogo je lakse kontrolisati istiskivanje mase sa tim oduskom . Kad dodje klip do kraja samo odvrnes obe matice sa cevi , uglavno je na jednoj strani pistolj a na drugoj levak kroz koji izlazi kobasica spremna za rolanje . evo linka , izvini sto je sa kupujem prodajem , ako te jos nesto bude zbunjivalo javi se pa ti saljem detaljno slike svih delova . pozzz . https://www.kupujemprodajem.com/pistolj-za-boile-58121497-oglas.htm?filter_id=
  4. Samo privatizovana su sacuvana i uz novcanu naknadu moze se pecati , za ostala mislim da su unistena u svakom pogledu , nema ribe ima smeca , ma lose stanje koliko sam ja upoznat . Valjda ce se javiti neko ko bolje poznaje situaciju . One emisije na Lov i Ribolov kanalu sto se tice fruskogorskih jezera od pre deset petnaest godina su samo podsetnici kako je bilo nekad . Nadam se da ima neka sluzba za odrzavanje jezera a ne samo za naplatu dozvola .
  5. Kao sto naslov kaze zaboravljen stap i masinica 17.09. ove godine pred samu oluju na Kasapskoj Adi , u zurbi nije ubacen u auto . Ovim putem apelujem pronalazaca ako je voljan da vrati stap vlasniku , nema neku finansisku vrednost ali je deo kompleta . Uprava na jezeru je pretrazila mesto broj 6 gde je zaboravljen ali ga nije bilo . Ako se neko pronadje u molbi nek se javi zaboravnom drugaru na broj 064 2495498 Rade.
  6. Jeste li vi videli ove Banax masine sto se prodaju po 45 eura , nemoze ni prici starom original Banaxu , samo po sminki sto se tice kvaliteta ni prici . Mislio sam da je granica 70 evra po masinici obaj banax je daleko jeftiniji i losiji od Okume bilo koje . imam dosta iskustva sa orginal banaksom i mogu reci da je masinica odmah ispod BBLC sto se tice kvaliteta . Mislim na Banax helicon 5600 nf masinicu .
  7. http://www.carpologija.com/shop1/product/carp-feeder-saranski-fider/saranske-fider-carp-feeder-masinice/okuma-distance-surf-ds-60 Naravno 80 velicinu .
  8. Moze li neko staviti listu sa zadjeg kola koje je trebalo da se zavrsi danas u Zrenjaninu , i naravno konacnu listu ?
  9. Pogledaj ovde , i najbolje uzmi odmah sa winterskinom , ovaj bi trebalo da je u tom cenovnom rangu . http://www.kupujemprodajem.com/JRC-Contact-2-Man-Bivvy-Sator-44504074-oglas.htm?filter_id=24978109
  10. Za c-line Goliat znam pouzdano ( ima ga moj drug ) da one plasticne kopce nedrze dobro pa mora da se podmece neka plastika ( ona za stezanje ratkapni na felnama ) da bi moglo da stegne sipke . Imas dosta satora na prodaju , razmisli dobro i cekaj neke predloge jer ako se zeznes negine kajanje . Pozdrav i sretno .
  11. Ako si gledao na kanalu LR - lov i ribolov emisiju o jezerima fruske gore imaj na umu da je to prastari snimak dok je sve bilo cisto i poribljeno . Nisam skoro bio u Borkovcu ali ono sto cujem je porazavajuce , nema ribe samo patuljasti americki somic , zapusteno i dosta mulja . Mozda se javi neko iz Rume pa ti potvrdi ili mene demantuje ( daj boze ) pa de se lepo napecas .Ako vec ides do Rume i okoline bolje zovi Mijata u Pavlovcima pa se informisi , srecno.
  12. Trebalo bi izbaciti sa takmicenja i mesto broj 12 , pre pecanja rece neko momci nemojte ni raspakivati stapove , tako i bi , jedva jedan izgleda zalutao posle tri dana i noci smilovao se pa se upecao , inace zatvoreno mesto i levo i desno . Takodje rece da se tu planira iskopati kanal kroz ostrvo da bi riba mogla da dodje sa druge strane sa mesta broj 17 a opet ni to nemora da znaci , izgleda da je bolje nedirati nista samo neka mesta da se ne takmice .
  13. Duplirane ekipe od 12 te prijave ekipa , malo zbunjuje , molim ispravku unapred hvala i pozzz !
  14. Resio sam problem sa FROSCH mineral cleaning crem , neko sredstvo za ciscenje , postavio bih sliku ali mi nikakao neuspeva . Uglavnom sloj koji je bio lepljiv se skinuo ali su ostali tragovi grebanja posto nesto ima u sredstvu kao neke grudvice i izbrisalo se ko je proizvodjac i oznake ali glavno je da sad ponovo sve radi i nelepi se .
  15. U pitanju je carp academy sensor wdx , i probao sam vecinu tih sredstava ( nitro razredjivac , aceton , alkohol ) i ne pomaze . Ima jos par nacina ( panol pasta i zuti axel ) i ako neki resi problem javljam da ubuduce necije probleme . Hvala na savetima .
  16. Problem je sledeci , idikatori su na dodir lepljivi posle godinu i po dana koriscenja i to mi se desava vec drugi put.ko da su potopljeni u med . Nema kojom hemijom nisam probao da skinem to lepljivo ali ne uspeva . Ako neko ima resenje molio bih ga da ga podeli , unapred zahvalan.
×
×
  • Create New...