Jump to content

dusan 1993

Registrovani Član
  • Posts

    176
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

dusan 1993 last won the day on January 4 2018

dusan 1993 had the most liked content!

1 Follower

About dusan 1993

  • Birthday 05/06/1993

Profile Information

  • Pol
    Musko
  • Lokacija
    morovic
  • carpteam
    karp tima bez

dusan 1993's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Prva nedelja završena Rare
  • Mesec dana kasnije Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

150

Reputation

  1. Zanima me vase iskustvo u vezi tvrdih boila u koje se dodaje eggalbumin i suse se, da li se njihova tvrdoca menja nakon zamrzavanja?Nisam to do sada radio a planiram, jer hocu da pravim vecu kolicinu boila za divlju vodu odjednom, nemam vremena u toku sezone zbog posla i drugih obaveza..
  2. Moja izbor i za ovu sezonu za pecanje na teskim terenima Katran synapse wild carp 0,365 koristio sam ga prosle sezone, kod mene se odicno pokazao..
  3. Da li je neko imao bilo kakvog iskustva sa ovim stapovima, i kakvi su vam utisci?
  4. I moj glas ide za stipaljku, mada mi se i sa njom stvori stomak kada duva vetar ali daleko manji nego bez nje..U teoriji sve je to lepo i bajno ali u praksi cim duva malo jaci vetar postaje samo mucenje narocito za nas koji nemamo elektricnu pentu..Ne racunam kad neko ide samnom onda moze da duva i jak vetar nista nije problem.
  5. dusan 1993

    Tiger nuts

    Imam isto pitanje kao rudy isto je bio nikakav ovo zadnje pakovanje sto sam kupio, mada ni prethodni nisu bili znacajno bolji..Mnogo ima losih zrna ja sam sad spremao 2,5kg sigurno sam izbacio 5 mozda i vise saka meni je to puno, gde kupiti tajger boljeg kvaliteta?
  6. O ovakvom spajanju pistolja i poklopca sam i ja razmisljao najjednostavnije je i rekao bih sigurno.
  7. Hvala na savetima, mislim da ce se kod mene razvrtati sve svakako tako da mi ventil nije neophodan..Cev je fi100 i duzine 40-50cm iskren da budem nisam ni merio duzinu..
  8. Planiram da napravim kod majstora pneumatski pistolj za boile od cevi od sprica za kobasice..Nasao sam masinsku plastiku koja ce ici sa strana i klip zanima me koji je najbolji nacin da spojim plastiku sa pistoljom na kompresoru koji oblik spojnice da upotrebim to me malo buni..I da li moram na toj istoj plastici da stavim ventil za ispustanje vazduha, ako treba kakav da stavim..Ako mozete postavite slike kako je to kod vas reseno bilo bi mi od pomoci..Hvala unapred.
  9. To me zanima razmisljao sam da li struna ili najlonski snag lider, vise sam za najlon nekako ako radi posao..
  10. Nesto sto ce da sece travu koliko toliko ako je to ikako moguce..
  11. Sta je vas izbor sok predveza kada pecate na jako zatravljenim vodama, pod tim mislim trava od dna do povrsine ili malo ispod povrsine i velika deo vode je pod takvom travom..
  12. Da li neko poseduje ili je video ovakvu Carp zoom futrolu za jedan stap, imam vec futrolu veliku a ovo mi treba za drugi komplet nista preterano, zanima me kako je postavljena iznutra i kakav je kvalitet?
  13. Da li neko od vas vakumira boile? Posto sam nabavio vakum aparat koristim ga za suhomesnate proizvode koji budu bukvalno isti kada se izvade iz vakum kese kao i svezi..Vakumirane boile u zamrzivacu tu nema greske, ali mozda bi se mogle odmah nakon pravljenja i susenja vakumirati u vise pakovanja i tako nositi na duze kampanje, sta mislite o tome?
  14. Da li neko ima iskustva sa vrecom Carp zoom extreme sleeping bag, kako se pokazala?
×
×
  • Create New...