Jump to content

Vukovi sa Uvca

Registrovani Član
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Vukovi sa Uvca last won the day on July 22 2016

Vukovi sa Uvca had the most liked content!

Profile Information

  • Pol
    Musko
  • Lokacija
    Cacak

Vukovi sa Uvca's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Prva nedelja završena Rare
  • Mesec dana kasnije Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

26

Reputation

  1. Vezivanje udica vece sesto .Veceras Kamasan na taperu...
  2. Pecao tri sezone na Prologic Fast Water 9,6 ft 3,5 lb prvi model,to mi je bila kao druga garnitura al sve kada saberem sa njima sam najvise i pecao.Prvenstveno zbog transportne duzine ,jer vozim mali auto.Pecao sam s njima tehnikom razvlacenja sa obale na duzinama do 200 m bez ikakvih problema,sa najlonom i hipronom.Sa hipronom sam imao malo veci procenat spadanja riba obicno na pola puta od mesta uboda do mene kada vucem ribu sa obale.Mada na to moze da utice vise faktora od udice,kako i gde se bocnuo al i do adrenalina ribolovca.Zamaranje ribe iz camca je fenomenalan osecaj sa ovim stapom,kratka drska uopste ne smeta u camcu,Al za zabacivanje po mom ukusu i potrebi je trebala malo duza da bude.Mislim da bi i ovaj stapic bio strava sa librazom od 3,25lb.Rastao sam se zimus sa njima i kompletnom opremom za drugu garnituru zbog kupovine nove prikolice za camac.Ako bude dokonih para u buducnosti opet bih uzeo neke stapove od 10 ft.
  3. Ja vezujem udice ,svako vece po pet-sest i jedna limenka piva .Razne kombinacije,fluokarbonski predvez sa sve dlakom,fluorocarbon sa mekanom dlakom,predvezi sa krutim omotacem sa mekim itd.Bicu miran sa navezanim udicama do 2025. god .Jutros potopio tajger a posle toga i izrolao kilo miksa .Danas radio 16 mm boile sutra isti miks ide u 20 mm velicinu.Ostalo sam manje vise spremio tokom zime.
  4. Kolege,ima li neko iskustva sa ovim pistaljkama,kako se pokazala baza i generalno dal vrede ovih para. Imam u planu da ih kupim. Takodje me interesuje koja je razlika izmedju MXr+ Presentation set i Fox Micron MXr+ Multi Color Presentation Set. Hvala na odgovoru svima.
  5. Komplet 1 Prologic Fast Water 9,6 lb - 3,5 lb Shimano BBLC Komplet 2 Prologic Fast Water 12 ft - 3,5 lb Shimano BBLC Spod stap Free Spirit LRS 12 ft ,masina Daiwa Emblem Spod Rod Pod Ugo 2 i prohronske sipkice 6 kom.
  6. Druze,Jel to bio sirov tajger od Marosa,pa si ga sam spremao??
  7. Od Richwort dipova moj favotit su Strawberry Jam i Tuti Fruti..Tuti Fruti od Richworta moj omiljeni dip za dipovanje kuvanog kukuruza,
  8. Uz par sugestija Kikija,od pre neki dan postao vlasnik Prologic Max 5 Thermo Armour odela.Odmah isprobano sledeci vikend.Te noci temperaturu od -4 stepena nisam osetio.Hvala drug jos jednom na savetu...
  9. Ja i drugari bili nedelja-ponedelak dan-noc-dan na poziciji 3 i 4.Ni pip nismo imali.Drugar na 3 razvlacio skroz gore u ulaz 19 i blize ali nista.Mi na 4 vukli tamo preko puta na plazu i na markere i levo ka 20 i na prolaz izmedju 4 i 5.Ma nista.Jedan som od 5 kg bio kolateralna steta ,uzeo jednu boilu 18 mm M1.Na jezero smo isli po prvi put i odusevljeni smo.Vec planiramo krajem oktobra ponovni odlazak.
  10. Ja koristim Sbs Plum & Shellfish aromu,druge nisam ni probao.Za divlje vode,na moj fish mix dodajem 6ml Sbs arome Plum & Shellfish i 30ml CC Moore Liquid Shellfish Concetrate.Na jezeru na kojem pecam daje dobre rezultate od druge polovine leta i jeseni.
  11. Drugari,hvala na predlozima.Ova moja prologic koju trenutno imam je za mene idlicna futrola,jako kvalitetan materijal i rajfeslusi.Jedina mana je sto masine LC simano jako tesno staju u nju i moram da "mikerim" da ih smestim u onaj zazdepak,popustam kocnicu ili u krajnjij nuzdi da otvorim preklopnik.Posto masinice necu menjati dokle god mogu da se vrte ,lakse mi je da zamenim futrolu.Nebih uzimao pojedinacne futrole.Bilo bi lepo da se javi neko ko ima masine kao moje i ima stapove 12 fita i da da neki predlog. ,
  12. Drugari,treba mi pomoc.Kupio bih Futrolu 3+3 12ft.Iz Vaseg iskustva kolege koju mi preporucujete da bih u nui mogao smestiti komotno masinice Shimano LC.Ja trenutno posedujem Prologic futrolu i u nji Jako tesno staju masine.Dakle,vase preporuke su????
  13. Slike iznad su sa Uvackog Jezera potez Zvale....
  14. Kolega Bato,uz duzno postovanje prema Vama i Vasim rezultatima sa Morave i Jezera.,ali ja nevidim uopste razlog zasto sarana sa Uvackog jezera ne treba pecati na boilu i na kratkim kampanjama od 2-3 dana, nego na KUKURUZ.Ako mozete da mi objasnite????Ja ga pecam iskljucivo na boilu i imam jako lepe rezultate.Pozz i vidimo se prvom prilikom kod Marka u Samailama.
×
×
  • Create New...